| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bloodprof Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Oct 26, 2009 8:01 pm Заглавие: Утре имам контролно,грам не разбирам. |
|
|
| Утре имам контролно точно на геометрична и аритметична прогресия,но нищо неразбирам.Кажете някои от по основните неща да ги науча че не ми се иска да имам 2 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Mon Oct 26, 2009 8:51 pm Заглавие: |
|
|
Защо просто не си отвориш учебника(ако имаш такъв, ако нямаш - отиваш до някоя книжарница)? В него основните неща обикновено са поставени в правоъгълничета и са оцветени в синьо/червено/зелено. За аритм. и геом. прогресия има 4-5 формули
Ето ти за аритметична, отляво можеш да цъкнеш и на геом.
http://www.math10.com/bg/algebra/arithmetic-progression.html |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
|
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Mon Oct 26, 2009 9:33 pm Заглавие: Re: Утре имам контролно,грам не разбирам. |
|
|
| Bloodprof написа: | | Утре имам контролно точно на геометрична и аритметична прогресия,но нищо неразбирам.Кажете някои от по основните неща да ги науча че не ми се иска да имам 2 |
Ще ги научиш от тази вечер за утре? Сериозно? А къде беше в часовете по математика? |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Mon Oct 26, 2009 9:36 pm Заглавие: Re: Утре имам контролно,грам не разбирам. |
|
|
| ганка симеонова написа: | | Ще ги научиш от тази вечер за утре? Сериозно? А къде беше в часовете по математика? |
Чи к`ъв е проблемът? И аз уча вече повечето пъти така  |
|
|
 |
_sssss Фен на форума
   гласове: 50
|
Пуснато на: Mon Oct 26, 2009 9:42 pm Заглавие: |
|
|
| Ни давъй лош примьер на дьецата, майна! |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Mon Oct 26, 2009 9:44 pm Заглавие: Re: Утре имам контролно,грам не разбирам. |
|
|
| martosss написа: | | ганка симеонова написа: | | Ще ги научиш от тази вечер за утре? Сериозно? А къде беше в часовете по математика? |
Чи к`ъв е проблемът? И аз уча вече повечето пъти така  |
Абе, Март, в този дух на мисли аз за една нощ ще ли се науча да играя балет?
Сори за спама  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Mon Oct 26, 2009 10:01 pm Заглавие: |
|
|
хаха 5 формули и балет с различни неща, за 1 нощ можете да се научите да играете белот примерно, или в най-лошия случай покер, ама белот и балет са различни неща или формулите за геом. прогресии... ама да научите балет е все едно да научите теория на числата.... не става за 1 нощ  |
|
|
 |
|