Регистрирайте се
Ако някой се смили над мен
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emilly Начинаещ
|
Пуснато на: Thu Jan 31, 2008 11:07 pm Заглавие: Ако някой се смили над мен |
|
|
Здравейте на всички математици!
Мисля, че ми е минало времето тепърва да уча Висша математика. Но в момента съм студентка и един от курсовете ни е именно такъв. Курсовата работа ни се състои в това да се решат 35 задачи.
Ако някой се навие да ми помогне, ще бъда благодарна.
Е вие решавате
| Description: |
|
 Свали |
| Име на файл: |
kursova rabota 3.doc |
| Големина на файла: |
56.5 KB |
| Свален: |
805 пъти(s) |
|
 Свали |
kursova rabora 2.doc |
73.5 KB |
732 пъти(s) |
|
 Свали |
Kursova_Rabota_1.doc |
77.5 KB |
813 пъти(s) |
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
emilly Начинаещ
|
Пуснато на: Fri Feb 08, 2008 6:49 am Заглавие: |
|
|
Виждам, че доста пъти е прочитана темата и са сваляни файловете.
Е, как ви се струват задачките?
За някои от вас може да са леснички, но за мен са непонятни :(
Е дано някой напише поне някакъв коментар.
|
|
|
 |
soldier_vl VIP
   гласове: 22
|
Пуснато на: Fri Feb 08, 2008 11:57 am Заглавие: |
|
|
| Ми не мисля че някой ще се навие да ти реши 35 задачи. От къв зор да го прави домашното или там курсовата работа си е твоя. Ако имаш въпрос по 2-3 задачи съм сигурен че някой ще ти помогне ма да седне някой да ти решава 35 задачи мисля че е невъзможно
|
|
|
 |
emilly Начинаещ
|
Пуснато на: Fri Feb 08, 2008 7:01 pm Заглавие: |
|
|
| Затова съм писала, че изборът е ваш.
|
|
|
 |
g_kulekov Напреднал
      гласове: 18
|
Пуснато на: Fri Feb 08, 2008 7:48 pm Заглавие: Реплика |
|
|
С други думи, ти казваш: Дайте ми решения на колкото може повече задачи, а останалите ще си ги реша сама.
Само че така не става. Излиза, че те мързи, а не че задачите те затрудняват. Затова дълбоко се съмнявам, че ще получиш помощ.
|
|
|
 |
nene Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Feb 08, 2008 8:13 pm Заглавие: Re: Ако някой се смили над мен |
|
|
здравей емили.....погледнах задачите и ще се опитам да ти помогна....
на "soldier_vl" и на "g_kulekov''.....да кажа.....прочетете какво е написала емили.....просто иска помощ....сама казва, че не разбира от висша математика и за това търси помощ от някой....все пак има хора и "хора",някой може да й помогне....а вие сте от НЕхората явно......
|
|
|
 |
soldier_vl VIP
   гласове: 22
|
Пуснато на: Fri Feb 08, 2008 8:28 pm Заглавие: Re: Ако някой се смили над мен |
|
|
| nene написа: | здравей емили.....погледнах задачите и ще се опитам да ти помогна....
на "soldier_vl" и на "g_kulekov''.....да кажа.....прочетете какво е написала емили.....просто иска помощ....сама казва, че не разбира от висша математика и за това търси помощ от някой....все пак има хора и "хора",някой може да й помогне....а вие сте от НЕхората явно...... |
Като видиш на колко хора g_kulekov и аз сме помагали когато са имали нужда помощ ще си промениш мнението. И без да съм видял задачите съм убеден че от тези 35 има максимум 10 различни вида задачи и ако от тези 10 различни вида задачи emilly се пробва да ги реши и да каже къде си й проблемите съм убеден, че ще се намери кой да й помогне. Това не е форум, в който някой влиза и казва това ми е домашното, който иска да ми го реши, а е форум, в който някой казва тези задачи ме затрудняват пробвах по тоя, тоя и тоя начин не можах да ги реша може ли малко помощ.
+ това в университета не те мъчат със задачи, които само хора, които разбират от математика могат да решат, а със основните задачи, които с малко учене и преглеждане на учебника всеки може да реши. Вярно зависи от спецялността, но ако не разбираш от математика ма грам разбирасе, че няма смисъл да се запишеш примерно приложна математика.
И като гледам задачите предполагам, че emilly е първи курс и ако от първи курс някой друг и пише курсовите работо, малко трудно ще завърши, защото ще има семестъри, в които не става с курсова работа и ако преди това не е решавала задачи, ще й е много трудно, защото в математика нещата се натрупват, не можеш примерно да научиш показателни неравенства с параметър, ако преди това не си учил неравенства, показателни уравнения и т.н.
|
|
|
 |
g_kulekov Напреднал
      гласове: 18
|
Пуснато на: Fri Feb 08, 2008 8:38 pm Заглавие: |
|
|
| И така, Емили, да вървим по същество. Опитай сама да се справиш със задачите. С която не можеш - поствай, 100% съм сигурен, че ще получиш съдействие. Не се обиждай от писаното по-горе, но разбери - във форума има много хора, които с готовност предоставят знанията си на тези, които се стараят, а не са успели, но на готованци всеки обръща гръб.
|
|
|
 |
nene Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Feb 08, 2008 8:48 pm Заглавие: Re: Ако някой се смили над мен |
|
|
| soldier_vl написа: | | nene написа: | здравей емили.....погледнах задачите и ще се опитам да ти помогна....
на "soldier_vl" и на "g_kulekov''.....да кажа.....прочетете какво е написала емили.....просто иска помощ....сама казва, че не разбира от висша математика и за това търси помощ от някой....все пак има хора и "хора",някой може да й помогне....а вие сте от НЕхората явно...... |
Като видиш на колко хора g_kulekov и аз сме помагали когато са имали нужда помощ ще си промениш мнението. И без да съм видял задачите съм убеден че от тези 35 има максимум 10 различни вида задачи и ако от тези 10 различни вида задачи emilly се пробва да ги реши и да каже къде си й проблемите съм убеден, че ще се намери кой да й помогне. Това не е форум, в който някой влиза и казва това ми е домашното, който иска да ми го реши, а е форум, в който някой казва тези задачи ме затрудняват пробвах по тоя, тоя и тоя начин не можах да ги реша може ли малко помощ.
+ това в университета не те мъчат със задачи, които само хора, които разбират от математика могат да решат, а със основните задачи, които с малко учене и преглеждане на учебника всеки може да реши. Вярно зависи от спецялността, но ако не разбираш от математика ма грам разбирасе, че няма смисъл да се запишеш примерно приложна математика.
И като гледам задачите предполагам, че emilly е първи курс и ако от първи курс някой друг и пише курсовите работо, малко трудно ще завърши, защото ще има семестъри, в които не става с курсова работа и ако преди това не е решавала задачи, ще й е много трудно, защото в математика нещата се натрупват, не можеш примерно да научиш показателни неравенства с параметър, ако преди това не си учил неравенства, показателни уравнения и т.н. |
явно щом не ги знае,значи не е записала приложна математика...!!!
може специалноста да и е коренно различна и да няма много общо с висшата математика......висшето образование в българия малко не е ошлайфано...има специалности в който се изучават безмислени предмети...
много добре написано "g_kulekov''....
|
|
|
 |
emilly Начинаещ
|
Пуснато на: Sat Feb 09, 2008 8:27 am Заглавие: |
|
|
Благодаря за коментарите....
Наистина съм първа година и специалността ми (това е мое виждане) няма ама нищо общо с Висшата математика.
Ще се вслушам в думите на g_kulekov. Ще попрочета учебника и ще се пробвам.
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|