Регистрирайте се
Кандидатстудентски изпит за Русенски Университет 26.04.2009
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
s.karakoleva Начинаещ

гласове: 6
|
Пуснато на: Sat Jul 11, 2009 9:21 am Заглавие: Кандидатстудентски изпит за Русенски Университет 26.04.2009 |
|
|
Това е темата с решения на предварителния изпит по математика. Тази седмица-на 16.07.2009 също има изпит! Успех на кандидатите!
| Description: |
|
 Свали |
| Име на файл: |
izpit26-04-2009_RuseUniversity.pdf |
| Големина на файла: |
82.35 KB |
| Свален: |
710 пъти(s) |
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
baroveca Напреднал

гласове: 14
|
Пуснато на: Sat Jul 11, 2009 9:59 am Заглавие: |
|
|
| Задачите са повече от елементарни.Аз реших 1,2,3,4,6,7,9,14.Другите не съм ги решил,защото не съм ги учил още.Ако задачите бъдат такива,когато аз кандидатствам ще бъде супер!!!
|
|
|
 |
_sssss Фен на форума
   гласове: 50
|
Пуснато на: Sat Jul 11, 2009 10:43 am Заглавие: |
|
|
Наистина са доста лесни задачките. Оказа се, че в Русенския приемат за вход и Кенгуруто. Не знаех, може би тази година е за първи път. Така че, който иска в Русе, може догодина да отдели 5лв. за предварителен изпит.
|
|
|
 |
s.karakoleva Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 11, 2009 1:19 pm Заглавие: |
|
|
| звездите_ми_говорят написа: | Наистина са доста лесни задачките. Оказа се, че в Русенския приемат за вход и Кенгуруто. Не знаех, може би тази година е за първи път. Така че, който иска в Русе, може догодина да отдели 5лв. за предварителен изпит.  |
Да не би звездите да ти говорят неверни суми... Не е 5 лв. доколкото знам, но това са подробности. Задачките са симпатични за някои, за други -не! Зависи кой колко е учил през годините.
|
|
|
 |
krainik Фен на форума
  гласове: 44
|
Пуснато на: Sat Jul 11, 2009 1:43 pm Заглавие: |
|
|
| skarakoleva, явно нищо не си вдяла от това, което звездите казаха. 5лв е таксата за участие на европейското Кенгуру... И все пак не знам какъв трябва да е този ВУЗ, който да приема резултати от Кенгуру...
|
|
|
 |
s.karakoleva Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 11, 2009 2:34 pm Заглавие: |
|
|
| krainik написа: | | skarakoleva, явно нищо не си вдяла от това, което звездите казаха. 5лв е таксата за участие на европейското Кенгуру... И все пак не знам какъв трябва да е този ВУЗ, който да приема резултати от Кенгуру... |
Защо обсъждате странични теми?
"Колко била таксата?" Това го решава Академичният съвет. Обсъждането не става във форума за математика. Таксата за РУ е 25 лв. за един изпит + 15 за всеки следващ.
"Какъв трябва да е този ВУЗ?"
Е, това вече е за сайта на МОН. Както и "Какво трябва да бъде нивото на математическата култура на кандидатстудентите?"
А ако искате да помогнете с нещо на кандидатстудентите, можете да предложите вариант с интересни задачи (и решенията им) и да го публикувате тук.
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|