Регистрирайте се
Преминаване от 1 бройна система в друга
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
raoulduke Начинаещ

|
Пуснато на: Mon May 11, 2009 7:16 pm Заглавие: Преминаване от 1 бройна система в друга |
|
|
Има ли някакъм универсален метод за преминаване от 1 бройна система в друга, примерно от 2-ична в 8-мична или въобще от коя да е зададена в друга... Ясен ми е принципа за преминаване от 2-ична в 10-тична, но дали важи същия принцип за преминаване от 3-инчна (извинявам се ако това не е точния термин, дано да ми се разбира доля горе ) в 10-ична?
Не знам дали пускам темата на правилното място, ако съм в грешка моля да бъда извинен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
krainik Фен на форума
  гласове: 44
|
Пуснато на: Mon May 11, 2009 7:18 pm Заглавие: Re: Преминаване от 1 бройна система в друга |
|
|
| raoulduke написа: | Ясен ми е принципа за преминаване от 2-ична в 10-тична, но дали важи същия принцип за преминаване от 3-инчна (извинявам се ако това не е точния термин, дано да ми се разбира доля горе ) в 10-ична?
| Въобще знаеш ли какво преставлява броичната система? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|