Регистрирайте сеРегистрирайте се

Mechkov

Форум за математика Форуми -> Представете се!
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Mechkov
Начинаещ

гласове: 1

МнениеПуснато на: Wed Apr 29, 2009 3:38 pm    Заглавие: Mechkov

Име: Иван Динев Мечков
Години: абе май съм на 15 (9 Клас)
Град: Разград, но уча в София в НПМГ
Кажи нещо, което трябва да знаем за теб: Смятам, че ако човек е полу-идиот с малко талант в математиката, не може да се занимава с нея. Обаче аз съм цял идиот без никакъв талант => мога. Не се занимавах много сериозно (най - голям успех - за малко трето място на зимните (за малко, защото не знаех, че "тогава и само тогава" значи да се докаже и в двете посоки (мога да влагам много скоби една в друга)), а всъщност шесто). На два пъти ме би с малка разлика от точки една блондинка от мойту даскало. До пролетните бях втори по рейтинг от НПМГ след Румен Томов сега съм втори след нея Sad . И си казах "Тя ме бие => аз съм тъъъъъъп." И въпреки, че заключението, че съм тъп бе вярно, установих едно основно нещо - аз не решавам задачи. Реших да се хвана да решавам (само дето това е различно от наистина да се хвана Very Happy ), даже ходих на лекциите в БАН. Там научих, че ми липсват няколко месеца непрекъснато решаване на задачи Very Happy. Просто като почнаха другите да цитират някакви теореми и неравенства, за които аз даже не си представях, че може да съществуват, се убедих в това. И ето ме тук - търся задачи и (се каня да) ги решавам, че догодина искам да мажа другите по състезания Twisted Evil (включително любимия на всички ни Николай (Как можеш да имаш 20 точки на ПМТ? Кааааак?)). Интересите ми са: информатика, математика, физика (най - вече теоретична (с Schrodinger ще се разбираме)) и филми (най - вече мафиотски), книги (най - вече мафиотски), PC игри (най - вече мафиотски) и музика - (Rolling Stones, Black Sabbath, прав ток/променлив ток, Led Zeppelin, Metallica... абе схващате идеята).
От къде разбра за сайта: Колкото и да не ви се вярва - Gooooooooooooooooogle.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Реклама

Върнете се в началото
krainik
Фен на форума

гласове: 44

МнениеПуснато на: Sat May 02, 2009 5:33 pm    Заглавие: Re: Mechkov

Mechkov написа:
Смятам, че ако човек е полу-идиот с малко талант в математиката, не може да се занимава с нея.
Е, аз съм жив пример, че може Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
   Форум за математика Форуми -> Представете се! Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You cannot attach files in this forum
Може да сваляте файлове от този форум
Copyright © 2005-2021 math10.com.