Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
encoti Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Apr 22, 2009 8:34 pm Заглавие: Симплекс метод ... ;( |
|
|
Здравейте на всички знаещи и можещи !
Аз като участник извън тази група искам да помоля за малко помощ.
Та значи ужасния симплекс метод ме измъчва от доста време и проблема се състои в това, че учебника, който ни дадоха от университета, преподавателя явно си го е писал ей така, щото няма какво да прави - решавал си е както си иска, без никакви обяснения и примери. Та искам да попитам:
Аз успях да го разгадая до момента, в който се попълва таблицата. Виждам , че примерно имам само нули и отрицателни числа и едно положително (примерно). Определям ключовото число и знам, че трябва да обърна ключовата колонка в единична матрица. И до тук. Повече не знам на къде да хвана.
Та молбата ми е ако може някой, да ми обясни какво трябва да правя като на абсолютно малоумен човек, стъпка по стъпка ще съм безкрайно благодарна!!! Мерси предварително ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Baronov Напреднал
  гласове: 39
|
Пуснато на: Thu Apr 23, 2009 4:36 pm Заглавие: |
|
|
Здравей, ако искаш мога да ти дам упражненията от курса, който карах по темата във ФМИ- СУ. Там симплекс метода е доста добре обяснен, има и доста примери. Има и много други неща, като двойствен симплекс метод, транспортни задачи, които сигурно също ще ти трябват.
Пиши ми на Л.С. мейл да ти ги пратя ако искаш. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|