| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kreed18 Начинаещ
    гласове: 1
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 4:24 pm Заглавие: Здравейте.. |
|
|
Здравейте, казвам се Кирил на 21
Занимавам се с музика и компютри..
Завърших преди 2 години.. и за 2 години несъбрах смелост да кандидатствам .. незащото нямах желание.. ами .. малко здравословни проблеми (операцийки + няколко счупвания)
От няколко дни ходя на часни уроци ... белкем наваксам пропуснатите години... но уви..
имам 3 месеца за подготовка.. имам желание .. огромно.. но нямам явно потенциал .. за да го реализирам..
Неможе нещо което се учи за 3 години ти да го научиш за 3 месеца..
Адско желание имам да бъда студент в СУ.ТУ.УНСС,ЛТ .. няма значение.. просто искам да съм там .. да уча..
Насочил съм се към компютърните специалности .. най-малкото заради факта че с това се занимавам вече 7 години .. и го работя от 2 ..
Бях добър ученик в средното си образование.. под 5 съм нямал по математика.. просто за тези 2 години съм забравил почти всичко.. и лошото е че с по 1-2-3 часа на седмица уроци нищо няма да постигна за да си вазвърна паметта..
П.П. Депресирал съм се от това че просто не се видях като студент след задачите който видях на изпитите.. неказвам че са трудни .. неказвам че са лесни .. просто нямам време да ги науча.. както казах вече.. Неможе нещо което се учи за 3 години ти да го научиш за 3 месеца..
П.П2 Аз няма да спра да опитвам обаче.. инат съм по душа... и ще мъча..
Регистирах се защото тук мисля че ще намеря много хора които все пак с нещо биха ми помогнали .. благодаря!
Последната промяна е направена от kreed18 на Mon Apr 13, 2009 6:56 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 4:29 pm Заглавие: |
|
|
Браво, момче!
Поздравления за хъса и желанието. Когато човек иска нещо и го желае и работи за постигането му, няма начин да не стане. Неписан закон е.
Питай, за всичко от което имаш нужда!
Успех! |
|
|
 |
marshal Напреднал

гласове: 17
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 7:34 pm Заглавие: |
|
|
Под компютри имаш предвид хардуер, информационни технологии или информатика?
Иначе добре дошъл във форума!  |
|
|
 |
Is it black or white? Напреднал

Регистриран на: 03 Jan 2009 Мнения: 393 Местожителство: Силистра ПМГ
     гласове: 32
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Добре дошъл, има ли човек желание всичко може да постигне, иначе имаш ли въпроси, каквито и да са те, можеш да разчиташ на мен, поне до колкото мога ще ти помогна , мисля че всички тука биха ти помогнали  |
|
|
 |
_sssss Фен на форума
   гласове: 50
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 10:25 pm Заглавие: |
|
|
Моите уважения за смелостта да опиташ и ината, с който подхождаш към начинанията си!
Точно в София ли искаш да учиш? Питам, защото в Пловдивския университет може да кандидатстваш с Информатика. Може да се ползват C, C++, Pascal или Basic, доколкото знам. Тук има давани теми от предишни години. http://www.fmi-plovdiv.org/index.jsp?id=324&ln=1
Успех!  |
|
|
 |
kreed18 Начинаещ
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 10:58 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички за милите думи.
seppen Да,точно в София искам да уча...
marshal предимно хардуер .. работих като сис админ и спрях именно за да се подготвя за бъдещето си .. компютрите няма да избягат.. бягат само годинките
Със всеки изминал час аз се убеждавам колко ще ми е трудно само .. то лесно няма ..ама моeто е..
Нетърся съжаление.. просто подкрепа.. точно такава каквато показвате!Благодаря!
П.П. Сайта е невероятен.. евала наистина за това което правите!И на всички Вас много успехи!
П.П.2 Както казах вече съм почти напълно забравил математиката,за което съжалявам и чесно казано..задачите ми идват доста трудни .. дори едни функции .. системи .. прогресии немога да реша ..
Мисля да започна отначало т.е. още от задачите за 7 клас от сайта + няколко от сборниците.. дано включа бързо и си спомня всичко ..
Само алгебра ще уча.. нямам време за друго .. за добро или за лошо . |
|
|
 |
Pinetop Smith Фен на форума

гласове: 87
|
Пуснато на: Tue Apr 14, 2009 12:41 am Заглавие: |
|
|
Успех, пич, важни са само желанието и здравата работа. Стига сам да си повярваш... може накрая да се учудиш какви са резултатите.  |
|
|
 |
Дидева Редовен
   гласове: 7
|
Пуснато на: Tue Apr 14, 2009 9:31 am Заглавие: |
|
|
| Николай.Каракехайов написа: | Успех, пич, важни са само желанието и здравата работа. Стига сам да си повярваш... може накрая да се учудиш какви са резултатите.  |
Абсолютно вярно! Аз кандидатствах в СА " Д. Ценов" - Свищов девет години след завършване на средното си образование и изкарах 5, 60 на изпита по математика.
Успех и не се отказвай!  |
|
|
 |
ferry2 Напреднал

гласове: 24
|
Пуснато на: Thu Apr 16, 2009 1:23 am Заглавие: |
|
|
Здравей Кирил и добре дошъл в този прекрасен форум ! Съвета ми към теб е: не се отказвай, бори се до последно!!! Аз сега съм на 25 години, І-ви курс съм спец. Информатика в ПУ! По - миналата година реших да започна да ходя на частни уроци по математика, за да се подготвя за кандидатстване, учителката много не вярваше, че ще успея, но след първия ми взет изпит мнението й се промени, така че не се отчайвай щом имаш желание ще постигнеш целта си! Желая ти успехи ! |
|
|
 |
kreed18 Начинаещ
|
Пуснато на: Thu Aug 06, 2009 9:38 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте отново на всички.... минаха всички изпити от тазгодишната кандидатстудентска кампания ...
Мога да кажа че положих много усилия,за да се предвавя на ниво на изпитите по математика .. и както писах по-рано .. ще е трудно .. и с гордост мога да кажа,че вече съм студент .. с главно С Как да кажа.. мечтата ми се сбъдна .. приет съм в специалност "Комуникационна и осигурителна техника" във ВТУ
Темата ми е от 13 Април.. точно тогава почнах да се готвя и въпреки пропуснатите години на подготовка , казвам че за мен КСК мина Успешно!
Много успехи ви желая .. и благодаря всички които повярваха в мен и ми помагаха когато пусках темички!
Както каза Г-жа Симеонова .. "Когато човек иска нещо и го желае и работи за постигането му, няма начин да не стане. Неписан закон е." |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Thu Aug 06, 2009 11:15 pm Заглавие: |
|
|
Честито! Дано това, което завбъдеще ще учиш, не само да ти хареса, но и да ти помогне в бъдещата ти реализация!  |
|
|
 |
Is it black or white? Напреднал

Регистриран на: 03 Jan 2009 Мнения: 393 Местожителство: Силистра ПМГ
     гласове: 32
|
Пуснато на: Fri Aug 07, 2009 11:22 am Заглавие: |
|
|
| БРАВО! Усетих упоритостта ти в темите, които пускаше и въпреки че на моменти не разбираше решенията на задачите, не се отказваше и продъжлаваше напред. Заслужен успех, късмет и занапред! |
|
|
 |
|