Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
_sssss Фен на форума
   гласове: 50
|
Пуснато на: Thu Apr 09, 2009 6:22 pm Заглавие: README |
|
|
Здравейте и добре дошли!
Благодаря, че отворихте моята тема. Настанете се удобно на стола, защото монологът ми започва.
Години: 18(към днешна дата)
Професия: безработен
За сайта разбрах: От търсачка, издирвах отговорите на задачите от някакво състезание. От отдавна знам за сайта, но се колебаех дали да се регистрирам. Виках си:"Брей, тези какви са умни, нямам място тук". В последствие останових, че не ми пука. Човек се учи цял живот и не трябва да се страхува да разбере на какво ниво е спрямо другите, а и не съм максималистка. Някои знаят повече, други - по-малко; някои се стараят повече, други - по-малко... трети ги мързи да гледат...
Нещо за мен: Обичам химията(въпреки, че много неща съм забравила), математиката... Обичам да слушам музика, да рисувам, да се тъпча с боклуци и да гледам децки, да чета, да си ръчкам из Линукса...
И те така! 
Последната промяна е направена от _sssss на Thu Jun 25, 2009 5:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Spider Iovkov VIP

гласове: 129
|
Пуснато на: Thu Apr 09, 2009 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Ау, химия, . Кой дял, органичната или неорганичната? Аз лично обичам неорганичната, особено частта окислително-редукционни процеси, електролити, степен на окисление, . Някога мислех да уча химия, но впоследствие реших да е математика, тя предразполага към повече перспективи според мен, но и химията не е лоша. |
|
|
 |
ins- Фен на форума

Регистриран на: 03 Oct 2007 Мнения: 567 Местожителство: Роман, София
  гласове: 28
|
Пуснато на: Thu Apr 09, 2009 8:09 pm Заглавие: |
|
|
интересна комбинация "Линукс" и "децки". Защо ти харесва Linux, а да кажем, не Mac или друга операционна система? Коя дистрибуция ползваш? |
|
|
 |
_sssss Фен на форума
|
Пуснато на: Thu Apr 09, 2009 10:46 pm Заглавие: |
|
|
Емо, най-интересна определено ми беше органичната химия. Алкохоли, мастни киселини, такива работи. Все още помня, че фенолът е единствения алкохол, който може да се определи като слаба киселина. Физико-химията в 10-ти клас също беше забавна, въпреки, че виждах зор с нея. Имаше много готини задачи на олимпиядата и умрях от кеф като успях да ги реша. Е, не отговорих на теоретичните въпроси към тях, но такива неща нЕмаше в нашия учебник. Липсва си ми химийката. Но моите съученици се изприщваха като чуеха "химия" и нямаше кой да пише ЗИП.
Електролиза беше онова, дето едните йони на катода, другите на анода нали?(Така и не запомних кое е + и кое -)...
ins-, За Mac съм чувала, че е много стабилна и лесна за работа, но и че работи предимно с hardware на Apple, затова не съм и пробвала да я инсталирам. А кой не обича пингвини? Имам Slackware. Всички ми се смеят като разберат, казват, че не струва и т.н. Аз, обаче, си го харесвам. Всичко е максимално опростено, няма излишни графични глезотии и разни други боклуци. Като пакетния мениджър на Debian, например, който уж разрешава зависимости.("apt-get Ви предлага да изтрие старите пакети и да не инсталира нови, съгласни ли сте?", "apt-get няма силите на Супер Крава" и др.) Е, това е, че като закрепя нещо, и друго нещо се скапва, но... уча се от грешките си. С новия компютър, обаче, имам ядове. CPU държи 60° още преди да стартирам X , затова не съм си пускала Линуксчето скоро. Така ще е докато не го оправя. Пробвах с 64 bit версия, пише, че поддържа този процесор... и нищо!
Ти с коя си?
@geriniki И на мен ми е приятно, Никол! 
Последната промяна е направена от _sssss на Fri Apr 10, 2009 7:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
geriniki Редовен

гласове: 2
|
Пуснато на: Thu Apr 09, 2009 10:48 pm Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | . От отдавна знам за сайта, но се колебаех дали да се регистрирам. Виках си:"Брей, тези какви са умни, нямам място тук" |
и аз бях точно така
аз съм Никол,приятно ми е  |
|
|
 |
ins- Фен на форума

Регистриран на: 03 Oct 2007 Мнения: 567 Местожителство: Роман, София
  гласове: 28
|
Пуснато на: Sun Apr 12, 2009 10:29 pm Заглавие: |
|
|
За момента не ползвам Linux - в работата и на стария компютър съм с Windows XP, а на лаптопа - Windows Vista - Ultimate 64-битова версия.
Иначе от Linux имам бегла представа - ползвал съм SuSe и съм виждал Mandrake и RedHat.
Що се отнася до Mac ... виждал съм инсталиран кракнат Mac на лаптоп - Toshiba.
А те поздравявам - изглежда да си умен човек - интересуваш се от математика и информатика, което е похвално.
Аз на твоите години бях виждал наживо само Правец 8. |
|
|
 |
_sssss Фен на форума
|
Пуснато на: Mon Apr 13, 2009 10:31 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за милите думи, ins-.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|