Регистрирайте се
Стереометрия for Dummies...
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
slavcho Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Jan 23, 2007 10:52 pm Заглавие: Стереометрия for Dummies... |
|
|
Здравейте. Бих искал да Ви нарека колеги - нищо спрямо Вас, просто аз не разбирам много-много
Много ме мъчи тази стереометрия, където и да чета, каквото и да правя, все не разбирам, а повечето решени задачи, които гледам, са решени накратко и набързо. Има ли някъде онлайн ръководство за неразбралия или някоя специална книжка, където е обяснено абсолютно елементарно (едва ли не.. х+2=0, х=0-2, х=-2). Да де, кой ми беше вързал ръцете 11-ти клас да не я науча  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
DevilFighter Фен на форума

гласове: 5
|
Пуснато на: Fri Feb 02, 2007 10:58 pm Заглавие: |
|
|
| Освен да си купиш учебник за 11 клас 2-ро ниво,друга алтернатива не виждам.А може и да има някакво ръководство в интернет.Незнам,аз не съм попадал на такова нещо до сега.Дано някой друг колега ти помогне. |
|
|
 |
Methuselah VIP

гласове: 20
|
Пуснато на: Sat Feb 24, 2007 4:54 pm Заглавие: |
|
|
| По добре отиди на някой печен даскал. По-добре е човек да ти обясни основите на стереометрията отколкото книга. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|