Регистрирайте сеРегистрирайте се

Един сложен за мен ребус!

Форум за математика Форуми -> Задачи за 1-4 клас
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Gerasim Velchev
Начинаещ

гласове: 1

МнениеПуснато на: Sun Jan 21, 2007 3:20 pm    Заглавие: Един сложен за мен ребус!

Здравейте!
Може би често сте се сблъсквали със сложни ребуси. За повечето, това са сега най-сложните задачи. А нали знаете какво е ребус?
Това е числов израз, чиито цифри в него са заместени с букви, символи или други. При ребусите със звездички всяка звездичка си е отделно число. А при ребусите с букви, символи и други, на еднаквите букви отговарят еднакви цифри, а на различните-различни. В 1,2 клас (не в училище!) се решават ребуси, по-лесни, до чието решение се достига с налучкване. По-горе-3, 4 клас, до решението на ребуса се стига с определени логически разсъждения. Ребусът, който ще ви дам ми трябва някъде до 7 часа днес. Благодаря много, много, много!
А ето го и него:

ТАНК:А=КОЛА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Реклама

Върнете се в началото
Gerasim Velchev
Начинаещ

гласове: 1

МнениеПуснато на: Sun Jan 21, 2007 3:35 pm    Заглавие: Един сложен за мен ребус!

Ще ви бъда също така и много, много, много благодарен и за КНИГА.3=НАУКА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
   Форум за математика Форуми -> Задачи за 1-4 клас Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Може да прикачвате файлове
Може да сваляте файлове от този форум
Copyright © 2005-2021 math10.com.