Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
didulcho Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Feb 11, 2009 9:12 am Заглавие: Изпит по ЛААГ |
|
|
някой може ли да реши 3 и 4 задача, че не мога нещо да ги реша. знам, че е нещо лесно ама не мога да го намеря какво точно е.
| Description: |
|
| Големина на файла: |
240.04 KB |
| Видяна: |
5133 пъти(s) |

|
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
didulcho Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Feb 11, 2009 10:09 am Заглавие: |
|
|
| или поне някакви насоки
|
|
|
 |
nikko1 Напреднал

гласове: 36
|
Пуснато на: Wed Feb 11, 2009 2:06 pm Заглавие: |
|
|
|
|
|
 |
didulcho Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Feb 11, 2009 2:13 pm Заглавие: |
|
|
| ако са диаметър ок, ама мисля, че не са! защото много лесно щеше да е, а все пак се е паднала на изпит по ЛААГ в УАСГ
|
|
|
 |
inspiron Начинаещ

гласове: 2
|
Пуснато на: Wed Feb 11, 2009 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Първо: КАКЪВ Е ТОЯ БИЛБОРД, КОЙТО СИ ТУПНАЛ?! Човек трябва да се разхожда из страницата, за да прочете задачата.
Второ: За 3 задача: Предполагам, че тези прави МА и МВ са допирателни към окръжността. Мисля че беше една от основните задачи това. След като им намериш уравненията, ще намериш координатите на пресечните точки с окръжността. От там се намират и дължините на МА,МВ и АВ и ето ти от тук как да си намериш и лицето.
П.С. Абсурдно е да образуват диаметър. Я си помисли. Две допирателни,с пресечни точки към окръжност образуват диаметъра на тази окръжност. Ще се пресекат ли въобще в някаква точка?
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|