Регистрирайте сеРегистрирайте се

"Най- добрия учител, когото познавам"

Иди на страница 1, 2  Следваща

Форум за математика Форуми -> Друго
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ганка симеонова
SUPER VIP

Местожителство: софия
гласове: 298

МнениеПуснато на: Sun Jan 18, 2009 9:00 pm    Заглавие: "Най- добрия учител, когото познавам"

Отварям тази тема, по повод една дискусия, която се заформи в
http://www.math10.com/forumbg/viewtopic.php?t=7967
Например, моят най- добър учител, когото имах щастието, да познавам е Владимир Атанасов- по БЕЛ.
Беше за известно време министър на МОН. Като министър се провали, но като учител по БЕЛ- в моите очи и в онова консервативно време, винаги ще е най- добрият...

Последната промяна е направена от ганка симеонова на Sun Jan 18, 2009 9:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Реклама

Върнете се в началото
r2d2
VIP

Местожителство: in the galaxy (Far Far Away)
гласове: 179

МнениеПуснато на: Sun Jan 18, 2009 9:12 pm    Заглавие:

Другарката Дилова - много и дължа! Беше ми и класна, тя си знае как ме е изтърпяла!
Върнете се в началото
ferry2
Напреднал

Местожителство: гр.Пловдив
гласове: 24

МнениеПуснато на: Mon Jan 19, 2009 12:49 am    Заглавие:

Учителката ми по математика г-жа Поневска ! Най-добрата, която съм имал! Именно тя ме подготви за кандидатстване миналата година, въпреки, че съм завършил средно 2002г!
Върнете се в началото
zaio
Редовен

гласове: 12

МнениеПуснато на: Mon Jan 19, 2009 6:57 am    Заглавие:

г-жа Бакалова - по история, изключителен професионалист, много креативна и ерудирана личност.
г-ца Очкова - история. Голяма сладурана, току-що завършила, образованието не я спечели на своя страна Confused .
г-жа Маринчешка - беше ми класна в 4 клас. Ние й бяхме първия клас. Играеше с нас на народна, измисляше интересни игри. Ех, спомени... С мн добри чу-ва съм останала към нея.
г-жа Минева, физика. Започнах да я уважавам след като ме хвана да преписвам в 8 кл, нищо не отбирах от предмета. След това си седнах на трибуквието и открих, че нито г-жата е зла, нито предметът е чак толкова труден. Останах с прекрасни спомени от нея.
г-жа Златанова - БЕЛ. Страхотен преподавател!
г-н Пусалски, беше ми по смециалните предмети. Човекът не е с педагогическо образование, но успя да ни спечели, беше избран за най-любим учител на випуск 2005.
г-н Христозов - география в 6 и 7 клас. Човек, отдаден на професията и предмета си. За съжаление беше по заместване. Не знам какво стана с него след това.

EDIT:
Как можах да забравя Shocked
дoц. Ивaн Чoбaнoв, човекът, който ме подготвя за КСИ. Разби ми илюзиите, че съм грамотна, после изгради стабилна основа, върху която надграждахме. Благодарение на него уча в ПУ, 2 специалности! Мн уважавам човек от мен.
П. П. Ако имате познати от филологическия - питайте дали са си взели Езикознание-то и от кой път Cool
Върнете се в началото
marshal
Напреднал

Местожителство: София
гласове: 17

МнениеПуснато на: Mon Jan 19, 2009 9:12 pm    Заглавие:

г-жа Йорданова - беше ми класна в първи клас... После избяга да обучава танцьори..
г-жа Тодорова - води ми СИП Математика сега.

А, да и г-жа Малинова - класната ми (преподава английски). Ако беше мъж щех да я нареча пич... Единствена, тя, от цялото училище ни заведе на екскурция. Добра е в специалноста си.
Върнете се в началото
zaio
Редовен

МнениеПуснато на: Mon Jan 19, 2009 10:43 pm    Заглавие:

marshal написа:

А, да и г-жа Малинова ... Единствена, тя, от цялото училище ни заведе на екскурция. Добра е в специалноста си.

Браво на нея Laughing
Класният постоянно ни врънкаше за екскурзии, но не бих го нарекла пич Rolling Eyes
Върнете се в началото
marshal
Напреднал

Местожителство: София
гласове: 17

МнениеПуснато на: Tue Jan 20, 2009 8:56 pm    Заглавие:

zaio написа:
marshal написа:

А, да и г-жа Малинова ... Единствена, тя, от цялото училище ни заведе на екскурция. Добра е в специалноста си.

Браво на нея Laughing
Класният постоянно ни врънкаше за екскурзии, но не бих го нарекла пич Rolling Eyes

Laughing E, не е само за това....
Върнете се в началото
KoTeTo
Начинаещ

Местожителство: Пловдив
гласове: 5

МнениеПуснато на: Sun Jan 25, 2009 12:04 pm    Заглавие:

Г-жа Миневска (математика) - може би на нея дължа любовта си към математиката.
Г-жа Стойчева (математика)- тя ме убеди, че дори да се опитва някой да ме отврати от математиката, няма да успее.
Г-жа Александрова (история) - показа ми, че в гимназията ако някой предмет не те интересува, не е нужно да го учиш за да минеш с тройка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
zalagania
Начинаещ

гласове: 8

МнениеПуснато на: Tue Jan 27, 2009 2:42 am    Заглавие:

.....

Последната промяна е направена от zalagania на Fri Jan 08, 2010 8:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
me4oce
Начинаещ

Местожителство: kanZas

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 3:16 pm    Заглавие:

г-н Теодосий Теодосиев най-добрия физик във България и мой учител също.Евала на човека. Smile
Върнете се в началото
ObsCure
Фен на форума

Местожителство: Казанлък/Пловдив
гласове: 28

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 4:33 pm    Заглавие:

me4oce написа:
г-н Теодосий Теодосиев най-добрия физик във България и мой учител също.Евала на човека. Smile

Абсолютно вярно,но и Г.Бяндов е много способен Smile
Върнете се в началото
me4oce
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 8:04 pm    Заглавие:

ObsCure написа:
me4oce написа:

Абсолютно вярно,но и Г.Бяндов е много способен Smile

Прав си. Smile
Върнете се в началото
martingale
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 8:59 pm    Заглавие:

Странно мен нито един учител на нищо не ме е научил.... нямам кой да похваля, само пълни некадърници...
Върнете се в началото
ганка симеонова
SUPER VIP

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 9:08 pm    Заглавие:

martingale написа:
Странно мен нито един учител на нищо не ме е научил.... нямам кой да похваля, само пълни некадърници...

Заставал ли си някога, пред 30 човека, опитвал ли си се да предизивкаш 30 ума?
"Некадърници"????
Само когато застанеш пред дъската и се опиташ да изнесеш един урок само,. ще разбереш, мъничко поне, какво е да си учител Twisted Evil
Върнете се в началото
martingale
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 9:12 pm    Заглавие:

ганка симеонова написа:
martingale написа:

"Некадърници"????
Само когато застанеш пред дъската и се опиташ да изнесеш един урок само,. ще разбереш, мъничко поне, какво е да си учител Twisted Evil

Да заставал съм, но не пред ученици, за ученици не бих имал нерви да се занимавам. Иначе наистина нито един от мойте учители не ме е научил на нищо...
Върнете се в началото
martingale
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 9:14 pm    Заглавие:

ганка симеонова написа:
martingale написа:

"Некадърници"????

Що ми праскаш минуси??? Не може ли да имам собствено мнение, баси коня с капаци...
Върнете се в началото
ганка симеонова
SUPER VIP

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 9:23 pm    Заглавие:

Може да имаш собствено мнение, може и аз да ти давам минуси. Свобода на мислълта..
Върнете се в началото
martingale
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 9:26 pm    Заглавие:

ганка симеонова написа:
Може да имаш собствено мнение, може и аз да ти давам минуси. Свобода на мислълта..

Тъй като това е форум за математика минусите трябва да се дават на базата на мненията свързани с конкретни задачи, а не това че някои не слуша музиката, която ти харесваш примерно... Ама показваш, че си кон с капаци, както 99,99% от учителите.
Върнете се в началото
ганка симеонова
SUPER VIP

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 9:29 pm    Заглавие:

Аз може и да съм кон с капаци, но мен моите учители са ме научили. Ти си жалкият, защото не си научил нищо...
По тази причина, не би научил никого в този живот...
Върнете се в началото
martingale
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 9:31 pm    Заглавие:

ганка симеонова написа:
Аз може и да съм кон с капаци, но мен моите учители са ме научили. Ти си жалкият, защото не си научил нищо...
По тази причина, не би научил никого в този живот...

хехе, не са ме научили защото са пълни некадърници, но за сметка на това съм се научил сам и съм добър... жалка си ти !
Върнете се в началото
Volen Siderov
Редовен

гласове: 4

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 9:40 pm    Заглавие:

Абе Ганке прав е човека бре.Ти тоя форум го обърна на чат.От година си тука и имаш 4 хил. мнения ?!?Недей да отказваш хората с различно мнение да го посещават,нищо че са малко "ръбати",те са много по-интерсни.Сега сигурно ще ми праснеш минус SmileSmile
Върнете се в началото
Spider Iovkov
VIP

гласове: 129

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 9:40 pm    Заглавие:

Думите ти са отвратителни и без покритие! Evil or Very Mad Кон с капаци е едно ужасно сравнение и означава човек, който гледа напред, без да се озърта настрани, без да вижда какво става около него, глух и ням за околната действителност, който се е затворил в собствен свят. Очеизвадно е, че тук сравнението е тотално неуместно и абсурдно! Жалък е прилагателно име, обозначаващо личности, които прибягват до отчаяни постъпки, когато нямат друг избор. Изводите са ОЧЕВАДНИ просто! Evil or Very Mad
Върнете се в началото
martingale
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 9:49 pm    Заглавие:

Емо написа:
Думите ти са отвратителни и без покритие! Evil or Very Mad Кон с капаци е едно ужасно сравнение и означава човек, който гледа напред, без да се озърта настрани, без да вижда какво става около него, глух и ням за околната действителност, който се е затворил в собствен свят. Очеизвадно е, че тук сравнението е тотално неуместно и абсурдно! Жалък е прилагателно име, обозначаващо личности, които прибягват до отчаяни постъпки, когато нямат друг избор. Изводите са ОЧЕВАДНИ просто! Evil or Very Mad

Рейтинга на юзерите се дава на основа на мненията им по определени МАТЕМАТИЧЕСКИ проблеми, а не на основа на личностни симпатии, кой е с капаци, оставям сам да прецениш. Освен това прочети цялата тема преди да коментираш.
Върнете се в началото
zaio
Редовен

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 10:02 pm    Заглавие:

ганка симеонова написа:
martingale написа:

"Некадърници"????

Аз съм заставала и знам колко е трудно, дебютният ми урок беше по математика, затова разбирам какво иска да каже г-жа Симеонова. Относно martingale, мнението си ще запазя за себе си Exclamation
Върнете се в началото
me4oce
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 10:02 pm    Заглавие:

вие тука наистина на чат го обърнахте.карайте по темата стига офтопици!
Върнете се в началото
martingale
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 10:07 pm    Заглавие:

zaio написа:
ганка симеонова написа:
martingale написа:

"Некадърници"????

Аз съм заставала и знам колко е трудно, дебютният ми урок беше по математика, затова разбирам какво иска да каже г-жа Симеонова. Относно martingale, мнението си ще запазя за себе си Exclamation

представи си че и аз съм водил туториъл на зайците от 1ви семестър и съм заставал пред 30 човека, ама не като учениците, които гледат само да мине часът, а мотивирани студенти, който ти правят кръстосан разпит, разликата е огромна, а и всичкото това не на родния ти език, така че не ми обяснявай колко е трудно да преподаваш на бг-учениците, много моля !
Върнете се в началото
r2d2
VIP

Местожителство: in the galaxy (Far Far Away)
гласове: 179

МнениеПуснато на: Fri Feb 13, 2009 10:20 pm    Заглавие:

martingale написа:

Не е странно!! - Колкото и да прелееш на Тъпото, все Тъпо си остава!
Върнете се в началото
Baronov
Напреднал

гласове: 39

МнениеПуснато на: Sat Feb 14, 2009 3:25 am    Заглавие:

martingale написа:

Рейтинга на юзерите се дава на основа на мненията им по определени МАТЕМАТИЧЕСКИ проблеми, а не на основа на личностни симпатии, кой е с капаци, оставям сам да прецениш. Освен това прочети цялата тема преди да коментираш.

Не и тук. Тук рейтинга се дава по някакви други причини. Затова и на никой не му пука за рейтинга. Ти очевидно разбираш повече от 99% от потребителите на тоя сайт. Кво ти пука за оценките на хора, които разбират по-малко от теб.
Особено учителите не обичат и не търпят да им противоречиш. Това, ако не ти е ясно значи не си учил в бг.
Иначе по темата. Най-добрия учител по математика, който познавам, за съжаление вече не е между живите и се казва Борислав Михайлов от Пловдив. Той определено можеше да научи всеки на доста неща.
А иначе 99% от учителите по математика няма на какво да те научат, просто защото не знаят нещо, което ти да не знаеш.

martingale написа:

Не е странно, просто си знаел повече от тях.
Върнете се в началото
ганка симеонова
SUPER VIP

МнениеПуснато на: Sun Feb 15, 2009 5:50 pm    Заглавие:

Baronov написа:

martingale написа:

Не е странно, просто си знаел повече от тях.

Напротив- странно е. Ако преположим, че човек се ражда, имайки представа за цялото познание на света, значи е уникален, най- малкото Богоизбран. Историята обаче показва, че няма такъв човек. И най- великите умове са имали своите учители, защото човек черпи знания от предците си. Да, в един момент той става по- добър от тях и това е чудесно.
Но това не дава правото на martingale да нарича хората, които знаят може би по- малко от него (което ме съмнява) "некадърници".
Върнете се в началото
Is it black or white?
Напреднал

Местожителство: Силистра ПМГ
гласове: 32

МнениеПуснато на: Sun Feb 15, 2009 6:27 pm    Заглавие:

Емо както винаги си е напълно прав, лично мое мнение е че напоследък уважението към учителите драстично намаля. Имал съм лоши и добри учители, но винаги съм имал какво да науча от тях. Винаги съм се чудил как издържат тези хора (учителите), не само знанията им трябва да се перфектни, защото аз например мога да забравя и да кажа "ама ние това го учихме преди 3 години, не го помня", ама учителя ми помни всичко, което се взема по-неговия и други предмети и като го питаш винаги отговаря, а ако вземе случайно да се обърка или да забрави (опази боже - човешко е) веднага се нахвърлят учениците отгоре му ... малко уважение. А и да изтърпиш 26 човека (обикновено толкова има в клас) не е лесна работа, винаги има най-малко 1-2 идиоти и 5-6 с по-слаби умствени възможности от съучениците си, от останалите 18-20 в клас има поне 10, който приказват в час и поне 3 момичета, които се лакират и обсъждат гаджетата си, малката част, която остана да слуша госпожата/господина биват наричани зубари, защо? защото имат амбициата живота им да е нещо по-различно от безсмисленото съществуване на 60% от българите, за да не се отклонявам много от темата ще спомена своите любими учители.
Соня Момчева - класната ми до 4-ти клас
Вяра Георгиева - преподавателката ми по биология от 5-ти до 7-и клас, трудно я забравят учениците й, винаги ще ти помогне в беда
Маргарита Александрова - най-интелигентния учител, които съм имал честта да познавам някога, на многото въпроси от ученици защо е станала преподават, като е можела да работи нещо друго тя много хубаво отговаря колко стойностна е професията на един учител и че си е поставила за задача да направи от нас хора, който да намерят смисъла на своя живот. Ето как учителите изживяват целия си живот с надеждата, че ще помогнат на своите ученици да намерят пътя във живота си Crying or Very sad
Милена Хорозова/Гинка Николова - преподавателките ми по математика в гимназията
Съжелявам ако съм се отклонил от темата много и съм написъл дълъг коментар.
Един дълбок поклон пред всички учителите, които не допускат нацията ни да затъпее, на където са се насочили нещата, за жалост. Браво на Ганка Симеонова, Е. Стоянов, Мартосс, р2д2, Маршал, Фери2 и всички интелигентни хора във този форум Exclamation
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
   Форум за математика Форуми -> Друго Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети