| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Silvanich Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jan 17, 2009 12:06 pm Заглавие: Въпрос свързан с Wolfram Mathematica? |
|
|
Ами някой знае ли по какъв начин може да ми изкарва подробното решение на задачата.. а не само крайното..  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
nikko1 Напреднал

гласове: 36
|
Пуснато на: Sat Jan 17, 2009 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Ах, мечти, мечти!
А на искаш ли да разпечата решението с твоето има отгоре, прочитайки името ти телепатично? |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Sat Jan 17, 2009 1:14 pm Заглавие: |
|
|
| nikko1 написа: | Ах, мечти, мечти!
А на искаш ли да разпечата решението с твоето има отгоре, прочитайки името ти телепатично? |
 |
|
|
 |
Silvanich Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jan 17, 2009 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Не знам кое му беше смешното!
Казаха ми, че има такава опция и за това реших да попитам тук. Ако няма - можеше спокойно да ми кажете и толкова.. Пък ако има не виждам какъв е проблема да споменете как се прави..
Не знам що си мислите, че вие като разбирате дадени неща трябва и другите да ги знаят/разбират.. В доста теми някой иска да му помогнете.. и получава все нещо от сорта - ам оправй се сам.. ам не можеш ли да си го направиш, да не си малък.. ам много искаш ... и бла бла бла..
За кво го има тоя форум като ще е така? |
|
|
 |
Пафнутий VIP

гласове: 54
|
Пуснато на: Sat Jan 17, 2009 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Форума не е предназначен, за да се пишат нечии домашни... Тука сме се събрали хора, които отбират от математиката, а не такива, които просто си търсят човек, който да им реши задачите и да им прави изпитите Предполагам, че и ти си надарен в някаква област. Сега се постави на нашето място и ще разбереш  |
|
|
 |
Silvanich Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jan 17, 2009 5:56 pm Заглавие: |
|
|
| stanislav atanasov написа: | | Форума не е предназначен, за да се пишат нечии домашни... Тука сме се събрали хора, които отбират от математиката,... |
Въх.. значи съм се регистрирала в грешния форум..
И тъй да е.. Аз не карам никого да ми решава каквото и да било.. И едва ли и ще го направя..
Зададох.. мисля, че не чак толкова труден въпрос.. и очаквах на него да ми отговорите, щото не изисква толкова мислене и едва ли ще отдели от времето ви.. Ама явно и за тоя въпрос съм се регистрирала в неправилния форум..
Та ако задам следния въпрос - "Към кого мога да се обърна, за да разбера има ли изобщо такава опция тая програма и ако има.. каква е?" ще получа ли някъв отговор.. |
|
|
 |
Пафнутий VIP

гласове: 54
|
Пуснато на: Sat Jan 17, 2009 6:49 pm Заглавие: |
|
|
Виж сега, аз съм съгласен, че в случая ти си напълно прав!!! Надявам се някой да ти отговори Аз не мога  |
|
|
 |
Silvanich Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jan 17, 2009 10:42 pm Заглавие: |
|
|
| stanislav atanasov написа: | Виж сега, аз съм съгласен, че в случая ти си напълно прав!!! Надявам се някой да ти отговори Аз не мога  |
Права  |
|
|
 |
|