Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
alex_svd Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Dec 22, 2006 10:11 pm Заглавие: трябва ми съвет |
|
|
Здравейте!!!!Бихте ли ме посъветвали как точно да направя курсовата си работа.Тя е свързана със статистика и сам 11 клас.Трябва да съставя статистика за избрани от мен период исъбитие.Съветът ,който искам е свързан с начина за представяне на данните,защото трябва да се направи във вид на презентация.Бихте ли могли да ми помогнете.Извинявам се че въпросът е свързан и с инф.технологии.
Помоща,която ми трябва е свързана и с евентуалните диаграми,които ще трябва да направя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
*UKTC* Редовен

|
Пуснато на: Fri Dec 22, 2006 10:24 pm Заглавие: |
|
|
| Разбира се , че трябва да направиш диаграми , а също така и някоя друга таблица няма да ти е в излишак.Но , за да ти помогнем питай по-конкретно какво да ти обясним. |
|
|
 |
alex_svd Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Dec 23, 2006 10:19 pm Заглавие: |
|
|
По какъв начин да структурирам презентацията.Например хронологичен ред(Данни,диаграми,схеми,изчисленияна на: медиана мода,средна стойност,средноаритметично с тегла).Ако кажеш как да ги наредя ;някакви графични съвети,много ще съм благодарен ,че много ми трябва 6.Ако може дори готови фрагменти или курсови работи не отказвам.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|