Регистрирайте сеРегистрирайте се

Олимпиада, Пекин

Форум за математика Форуми -> Друго
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Saposto_MM
Напреднал

Местожителство: Панагюрище
гласове: 67

МнениеПуснато на: Tue Aug 26, 2008 3:23 pm    Заглавие: Олимпиада, Пекин

Тъй като в този форум повечето хора са образовани (или работят върху образованието си) и умни, би ми било интересно да видя вашите коментари за Олимпиадата в Пекин 2008, за представянето на България и въобще за всичко свързано с игрите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Реклама

Върнете се в началото
Пафнутий
VIP

гласове: 54

МнениеПуснато на: Tue Aug 26, 2008 4:06 pm    Заглавие:

За съжаление бях на море и изпуснах много от олимпиадата Crying or Very sad Като цяло в медиите актуална тема е сравняване на постиженията на Фелпс и Болт.Лично на мен най-ми допаднаха скоковете 10 метра кула Cool .За българското участие-без коментар. Браво на Нейкова и жалко за Йовчев Crying or Very sad
ПП Много се изкефих като биха Бланка Влашич скок на височина Wink
ППП Някой да знае името на пича, на когото му отнеха спортните права до живот, защото ритна терапевта си Laughing
Върнете се в началото
soldier_vl
VIP

Местожителство: София
гласове: 22

МнениеПуснато на: Tue Aug 26, 2008 5:13 pm    Заглавие:

Много слабо представяне. А следващата олимпиада ще е още по-зле. Спорта в България се движи надолу като безкрайна геометрична прогресия.
Върнете се в началото
v1rusman
Напреднал

гласове: 10

МнениеПуснато на: Tue Aug 26, 2008 7:10 pm    Заглавие:

Изненада ме, че взехме медали в борбата, а Станка Златева взе сребро. Румяна Нейкова се представи на ниво, но т.нар. "старо поколение", сиреч, т.е демек по-опитните си отиват - като Нейкова и Йордан Йовчев. Жалко за него, че остана последен, но така се получи в крайна сметка. Като цяло всички знаем, че нещата ще вървят надолу, защото на никого не му пука за спорта. Не знам все още как се намират ентусиасти, които се състезават. Много жалко за волейболния отбор, който в този състав си беше направо непобедим. Естествено Пламен Константинов обърка нещата. За мен такъв "Гибон" няма място в националния. Не може да си капитан и на най-важния турнир да оставиш отбора. Кофти е, че се отказаха Евгени Иванов и Владо Николов, като Владо според мен е най-стабилният играч в нашия отбор, защото никога не се отказва до последно. Уникален играч.
Върнете се в началото
Saposto_MM
Напреднал

Местожителство: Панагюрище
гласове: 67

МнениеПуснато на: Tue Aug 26, 2008 8:28 pm    Заглавие:

Как Пламен Константинов ще е объркал нещата??? Друг ги обърка и всички знаем кой е? Няма да споменавам имена. Пламен искаше да играе, но нали не го пуснаха, затова се прибра в България да си направи допинг проба. Virusman, познаваме се, с тоя пост ме ядоса. Умно момче си пък за първи път чувам толкова неподготвено изказване от твоя страна.
Върнете се в началото
Synaptic
Начинаещ

гласове: 2

МнениеПуснато на: Tue Aug 26, 2008 8:48 pm    Заглавие:

Горното говори за мнението ми за представянето на българите - издънка.
Глупостите покрай Пламен Константинов, това че в България условията за тренировки са отвратителни и т.н. И все пак евала на хората, които спечелиха медали, въпреки мизерните условия в страната. Браво и на тези, които не им достигна малко късмет да вземат медал.
Върнете се в началото
v1rusman
Напреднал

гласове: 10

МнениеПуснато на: Wed Aug 27, 2008 8:41 am    Заглавие:

MM, всеки си има мнение. Освен това знаеш ли кой е казал на Пламен Константинов да се тества и да се върне от Китай ? А след като се върна и стоя няколко дни и пак замина, от комисията, която го е тествала, казаха, че има отрицателна проба, а след това, че дори изобщо не си е правил тест за допинг. Повечето сигурно знаем какви са медиите в България, но едно исказване на Пламен Константинов щеше да обясни всичко. Обещанието, че ще го направи след края на олимпиадата все още не е изпълнено.
Върнете се в началото
Пафнутий
VIP

гласове: 54

МнениеПуснато на: Wed Aug 27, 2008 12:28 pm    Заглавие:

v1rusman написа:
MM, всеки си има мнение. Освен това знаеш ли кой е казал на Пламен Константинов да се тества и да се върне от Китай ? А след като се върна и стоя няколко дни и пак замина, от комисията, която го е тествала, казаха, че има отрицателна проба, а след това, че дори изобщо не си е правил тест за допинг. Повечето сигурно знаем какви са медиите в България, но едно исказване на Пламен Константинов щеше да обясни всичко. Обещанието, че ще го направи след края на олимпиадата все още не е изпълнено.
Абе ти въобще гледаш ли новините? Shocked Та единствено Пламен Константинов имаше доблестта да разкаже какво е станало, докато шефът на федерацията се измъкна по време на конференцията Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
   Форум за математика Форуми -> Друго Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Може да прикачвате файлове