Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ObsCure Фен на форума

Регистриран на: 02 Jul 2007 Мнения: 990 Местожителство: Казанлък/Пловдив
  гласове: 28
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Sat Aug 16, 2008 5:08 pm Заглавие: |
|
|
ми да, разбира се, може и учениците да си носят едно-две пистолетчета и да се организират надстрелвания, победителят печели поничка  |
|
|
 |
vel.angelov Редовен

гласове: 1
|
Пуснато на: Sat Aug 16, 2008 5:34 pm Заглавие: |
|
|
Значи една поничка на училище се полага  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Sat Aug 16, 2008 5:36 pm Заглавие: |
|
|
| vel.angelov написа: | Значи една поничка на училище се полага  |
хм.. ми да, и така може да се погледнат нещата, вместо след всеки рунд направо на общия победител Така де, няма да се изръсва американското правителство за понички  |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Sat Aug 16, 2008 6:10 pm Заглавие: |
|
|
Имам един приятел- хирург.. Той казва- Ако ръцете ми са облени в кръв, за мен това не че е без значение, но това е моята професия. Ако са изцапани с друго- дразня се..
Аз бих казала за себе си- ако съм тебеширена или омацана в маркер- без значение,,,,Не бих носила оръжие...
Винаги има и друга алтернатива... само при мисълта за оръжие изпитвам ужас..
В интерес на истината..
Преди около 10 години имах случай..
Изпитвам преди края на годината един герой с три двойки..Той ми казва- ми не съм готов. Аз му казвам, ок, тогава ще ти оставя 2. А той- ако ми оставиш 2, няма да се прибереш у дома, за вечеря. И аз тутакси му я лупнах.. Той подивя, обърна един чин и се засили към мен..Добре, че другите го спряха.. Тогава, честно казано ме хвана страх..
Но, не бих носила оръжие..
Последната промяна е направена от ганка симеонова на Sat Aug 16, 2008 6:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Sat Aug 16, 2008 6:16 pm Заглавие: |
|
|
Та, ако предположим, че той е имал оръжие и аз- също...Кой- кого?
И ако аз съм била по- добрата, как бих живяла после? |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Sat Aug 16, 2008 9:28 pm Заглавие: |
|
|
| ганка симеонова написа: | Та, ако предположим, че той е имал оръжие и аз- също...Кой- кого?
И ако аз съм била по- добрата, как бих живяла после? |
Хм, мен ако някой тръгне да ме стреля и мога да го убия ще се опитам първо да се измъкна от куршумите и да го убедя да решим проблема по друг начин, ама ако пак не иска ще го прочистя и няма да ми мигне окото, това да искаш да убиеш си е просто достатъчна причина да убият теб  |
|
|
 |
Lil`s Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Mar 25, 2009 10:07 am Заглавие: |
|
|
Според мен не е добре учителите да бъдат въоръжени. Дори и след 10 теста, няма гаранция, че като го изнервят учениците, няма да започне да стреля по тях. По-скоро по-добра охрана, не пенсионер, четящ вестник в кабинка до вратата, е по-добро решение, поне според мен. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|