Регистрирайте сеРегистрирайте се

Съвет

Форум за математика Форуми -> Математика за 11-12 клас, Кандидат-студенти
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
devill
Начинаещ

МнениеПуснато на: Thu Aug 14, 2008 9:33 pm    Заглавие: Съвет

Имам един проблем.Приет съм в ТУ,но крайният срок за записване изтича в събота,докато във ВСУ на първо не ме приеха а второ е в понеделник.Ако запиша в ТУ,дали мога да се откажа примерно в поделник и дали ще ми върнат дипломата веднага ? Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Реклама

Върнете се в началото
Derox
Начинаещ

МнениеПуснато на: Fri Aug 15, 2008 12:07 am    Заглавие:

Eми има вариант да се запишеш в ТУ като трябва да си платиш таксата за първия семестър. Като излезе второто класиране във ВСУ и ако си приет може да си изтеглиш дипломата от ТУ (в някои случаи ти връщат процент от таксата за семестъра, която си платил при записване, в противен случай гориш с парите Smile ) и да се запишеш във ВСУ. Ако се бориш за ССС имаш голям шанс, защото много хора няма да се запишат на първо класиране (аз например Very Happy ) , но ако се надяваш за архитектурата просто нямаш почти никакъв шанс, защото тези, които са се явили на всичките изпити по рисуване не са ги приели в УАСГ (арх.) и по най-голяма вероятност няма да има незаписал се на първо желание от архитектурата във ВСУ.
Не знам дали ме разбра, опитах се да съм полезен Smile
Върнете се в началото
Руси Колев
Напреднал

гласове: 3

МнениеПуснато на: Fri Aug 15, 2008 9:11 am    Заглавие: Re: Съвет

devill написа:
Имам един проблем.Приет съм в ТУ,но крайният срок за записване изтича в събота,докато във ВСУ на първо не ме приеха а второ е в понеделник.Ако запиша в ТУ,дали мога да се откажа примерно в поделник и дали ще ми върнат дипломата веднага ? Embarassed

Колко ти е бала във ВСУ? Ако имаш около 4.00, поне над 3.50, си вътре ССС със сигурност, защото много хора са ходили на математиката и в УАСГ и във ВСУ... Някъде из форума бях дал класиранията за миналата година. На пъво класиране са с доста високи оценки, докато на 4-то (мисля, че това беше последното) влизат само да нямат 2-ка Wink Така че, ако искаш ССС и имаш що годе добра оценка, не мисля, че трябва да се притесняваш Wink

Сега проверих приет съм ССС под номер 67 Laughing Обаче вече записах в УАСГ Wink Така че и аз отпадам както Derox Laughing Ето ти 2 места от първите двама, които пишат Wink
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
   Форум за математика Форуми -> Математика за 11-12 клас, Кандидат-студенти Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Може да прикачвате файлове
Може да сваляте файлове от този форум
Copyright © 2005-2021 math10.com.