Регистрирайте сеРегистрирайте се

Искам мнение и помощ:(

Форум за математика Форуми -> Образование
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
last_summer
Начинаещ

МнениеПуснато на: Wed Aug 13, 2008 8:40 pm    Заглавие: Искам мнение и помощ:(

Приета съм в Пощенският колеж със специалност Мениджмънт и информатика в телекомуникациите, редовно. И в СУ с спец. Математика и информатика, задочно. Незнам какво да запиша! Имам 1 ден да решаSad. Въпросът е, че искам да уча редовно, и специалността в Пощенския колеж много ми харесва, но .... другото все пак е СУ. Охх.. ще се побъркам. Кажете какво е вашето мнение?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Реклама

Върнете се в началото
ганка симеонова
SUPER VIP

Местожителство: софия
гласове: 298

МнениеПуснато на: Wed Aug 13, 2008 8:50 pm    Заглавие:

Това са специалности, много различни една от друга....Зависи, какво ти се учи и работи, след време..
Върнете се в началото
ferry2
Напреднал

Местожителство: гр.Пловдив
гласове: 24

МнениеПуснато на: Wed Aug 13, 2008 8:51 pm    Заглавие:

Ако толкова искаш да учиш в Су можеш да се запишеш там и след това да се прехвърлиш редовно обучение.
Върнете се в началото
last_summer
Начинаещ

МнениеПуснато на: Wed Aug 13, 2008 8:53 pm    Заглавие:

Там е проблема.Казаха ми, че с тази спец. в СУ мога да стана единствено учителка, а аз не искам. То не съм и съвсем наясно какво мога да работя и след като завърша мениджмънт .. общо взето съм мн объркана, а имам мн малко време да реша Sad
Върнете се в началото
ганка симеонова
SUPER VIP

Местожителство: софия
гласове: 298

МнениеПуснато на: Wed Aug 13, 2008 8:58 pm    Заглавие:

last_summer написа:
Там е проблема.Казаха ми, че с тази спец. в СУ мога да стана единствено учителка, а аз не искам. То не съм и съвсем наясно какво мога да работя и след като завърша мениджмънт .. общо взето съм мн объркана, а имам мн малко време да реша Sad

какво искаш, да работиш след време?
Върнете се в началото
martosss
VIP Gold

Местожителство: Somewhere over the rainbow
гласове: 213

МнениеПуснато на: Wed Aug 13, 2008 9:01 pm    Заглавие:

ганка симеонова написа:
какво искаш, да работиш след време?

Това е проблема, че не знаем Laughing Мен ако ме питат ще кажа, че не искам да работя Laughing Laughing
Върнете се в началото
ObsCure
Фен на форума

Местожителство: Казанлък/Пловдив
гласове: 28

МнениеПуснато на: Wed Aug 13, 2008 9:02 pm    Заглавие:

last_summer написа:

Това не е вярно.Веднъж завършила,ти сама можеш да избереш професионалната си ориентация,не е задължително да заставаш зад преподавателската катедра.Колкото и тривиално да звучи,всичко зависи от това какви ще бъдат уменията ти след като завършиш.Ако се изградиш като достатъчно силен кадър(тей като която и от 2-те специалности да избереш,където и да следваш,няма как преподавателите в съответният ВУЗ да те научат на абсолютно всичко),ще можеш успешно да се реализираш и във фирма за разработка на софтуер(примерно).
Върнете се в началото
last_summer
Начинаещ

МнениеПуснато на: Wed Aug 13, 2008 9:09 pm    Заглавие:

Ами аз лично бих искала да работя нещо свързано с икономиката; финанси, счетоводство и контрол. За това нз кое да избера. Нз какви преспективи ще имам като завърша математика и информатика в СУ. А и нз дали ще успея да науча материала като съм задочно. М/у другото някой знае ли как се прехвърля от задочно към редовно? Казаха ми, че трябва да имам успех над 5.50. Ако е така нз дали ще успея да го искарам.
Върнете се в началото
ObsCure
Фен на форума

Местожителство: Казанлък/Пловдив
гласове: 28

МнениеПуснато на: Wed Aug 13, 2008 9:27 pm    Заглавие:

Прехвърлянето от една в друга форма на обучение става при успешно завършена година без приравнителни изпити.И при високи резултати,разбира се.Е,с желание и воля ще си ги осигуриш.
Върнете се в началото
last_summer
Начинаещ

МнениеПуснато на: Thu Aug 14, 2008 10:32 am    Заглавие:

Мерси, че ми разяснихте някои неща, но аз все още нз какво да запишаSad Ако завърша бакалавър в СУ и после запиша за магистър Информационни с-ми, ще мога да работя като компютърен програмист, нали? А ако завърша ПК и после продължа за магистър в НБУ със спец. Управление на туристическия бизнес, после като каква мога да работя?
Върнете се в началото
Baronov
Напреднал

гласове: 39

МнениеПуснато на: Thu Aug 14, 2008 3:25 pm    Заглавие:

last_summer написа:
Ами аз лично бих искала да работя нещо свързано с икономиката; финанси, счетоводство и контрол. За това нз кое да избера. Нз какви преспективи ще имам като завърша математика и информатика в СУ. А и нз дали ще успея да науча материала като съм задочно. М/у другото някой знае ли как се прехвърля от задочно към редовно? Казаха ми, че трябва да имам успех над 5.50. Ако е така нз дали ще успея да го искарам.

фми няма да те научи на такива неща(финанси, счетоводство) доколкото знам. Най-много да има 1-2 изборни курса, но това едва ли е достатъчно. Специалност математика и информатика е за учители. Има педагогика и другите там учителски неща, за сметка на математиката и информатиката(можеш да видиш учебния план от сайта на фми : http://fmi.uni-sofia.bg/).
Всяка специалност във фми, според мен + подходящите изборни курсове може да те направи програмист, ако това е желанието ти.

Успех.
Върнете се в началото
bugget
Начинаещ

Местожителство: plovdiv

МнениеПуснато на: Tue Jan 20, 2009 8:03 pm    Заглавие: я

Това са специалности, много различни една от друга....Зависи, какво ти се учи и работи, след време..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
   Форум за математика Форуми -> Образование Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You cannot attach files in this forum
Може да сваляте файлове от този форум
Copyright © 2005-2021 math10.com.