| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
inspiron Начинаещ

гласове: 2
|
Пуснато на: Wed Aug 06, 2008 8:30 pm Заглавие: Издирване на сборник |
|
|
Не съм абсолютно сигурен че това е раздела в който трябва да пусна темата. Все пак търся един сборник, който Methuselah беше препоръчал в предишна тема. Въпросния сборник се казва Алгебра и Тригонометрия в примери и задачи на Иван Делев. Търся го вече близо 1 месец и никъде го няма. Казаха ми че е бил в малък тираж и е свършил бързо. Ако някой има идея от къде мога да се сдобия с него или ако продава своя... моля за помощ!!!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
ObsCure Фен на форума

Регистриран на: 02 Jul 2007 Мнения: 990 Местожителство: Казанлък/Пловдив
  гласове: 28
|
Пуснато на: Wed Aug 06, 2008 8:42 pm Заглавие: |
|
|
Inspiron,преди няколки месеца търсех 'светата тройца'(Сборникът на г-н Делев и 2-та сборника на Христо Пачев) и в процеса се наложи да се допитам и до издателството.Те споменаха,че тези сборници ще излезнат отново(макар и с леки преработки),но това уви,ще стане малко след началото на Септември.Въпреки всичко,можеш лично да се свържеш с тях за повече подробности
http://lodos-bg.com/contacts.html |
|
|
 |
inspiron Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Aug 06, 2008 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Obscure много ти благодаря за информацията !!!
P.S. И все пак ако някой реши да си продава стария да се обади  |
|
|
 |
ViRuS Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Aug 06, 2008 9:31 pm Заглавие: |
|
|
вижте на втора употреба (ако не ви пречи ест.) там понякога се намират интересни неща...
П.П. Inspiron, смея ли да попитам защо ти е този сборник,не беше ли сега кандидат-студент ? |
|
|
 |
inspiron Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Aug 06, 2008 9:41 pm Заглавие: |
|
|
ами аз не съм казал че не искам втора употреба. нали и за това казвам че търся някой ако си го продава. не очаквам да си го продава нов я (но и такива ги приемам).
а колкото до това че съм бил кандидат-студент. такъв бях и пак ще бъда. няма да я остава тая архитектура докато не се видя с едно "арх." пред името. затова пък водя класирането по специалността която ме приеха хаха можеше и ССС да влезна но няма нужда от излишни главоболия. |
|
|
 |
ViRuS Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Aug 07, 2008 1:37 pm Заглавие: |
|
|
Успех ти пожелавам,тепърва започвам да осъзнавам каква страст е архитектурата...ще се пробвам и аз пък **л съм го като се проваля.
Сега какво записа ? |
|
|
 |
chimev Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Aug 07, 2008 5:00 pm Заглавие: и аз |
|
|
И аз търсих около май-юни сборниците от поредицата ...
и си намерих само единия - Алгебрата и тригонометрия!
Бях си го поръчал в една книжарница и те ми го доставиха от София ...
Веднага си поръчах и останалите два, но уви ... няма тираж ...
Иначе мисля и аз да си попълня поредицата, когато пак я напечатат! |
|
|
 |
naitsirk Напреднал
  гласове: 34
|
Пуснато на: Thu Aug 07, 2008 5:48 pm Заглавие: |
|
|
| Да ви се похваля, туку що ми доставиха 2 от сборниците, планиметрия и алгебра, стереометрията просто не си я бях поръчал... казаха ми, че са доставени от пловдив, явно там има тираж... успех в търсенето |
|
|
 |
inspiron Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Aug 08, 2008 9:19 am Заглавие: |
|
|
| ViRuS написа: | Успех ти пожелавам,тепърва започвам да осъзнавам каква страст е архитектурата...ще се пробвам и аз пък **л съм го като се проваля.
Сега какво записа ? | Записах ХМС ,за да ми е по-лесно да се подготвям. Водя убедително с моя бал пред бала на бъдещите ми колеги (с единица и нещо). А и той май ще продължава да пада. Дано да е толкова лесна колкото и нежелана специалност  |
|
|
 |
ViRuS Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Aug 09, 2008 12:30 pm Заглавие: |
|
|
| Човече първите години всички инженерни специалности учат почти едно и също...просто няма как да ти е по-лесно, но според мен го карай толкова че да си вземаш изпитите и си се готви за догодина... |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
    гласове: 3
|
Пуснато на: Sat Aug 09, 2008 1:05 pm Заглавие: |
|
|
| ViRuS написа: | | Човече първите години всички инженерни специалности учат почти едно и също...просто няма как да ти е по-лесно, но според мен го карай толкова че да си вземаш изпитите и си се готви за догодина... |
В общи линии се учи май едно и също, но ССС ще ги пукат доста повече отколкото ХМС, така че е направил мн хитра преценка
Абе, модераторите???? Гледайте го този ВиРуС как сее тъмни помисли в непорочните детски души като моята!!! Сменете му аватара с едно подскачащо розово зайче!  |
|
|
 |
ViRuS Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Aug 10, 2008 10:44 pm Заглавие: |
|
|
Малко ми е трудно да разбера кое му е по-лесното на това да сметнеш язовир отколкото сграда но както и да е да не се задълбаваме.
inspiron, как ще се готвиш за рисуването ? |
|
|
 |
|