Регистрирайте се
Задача от теста на УНСС....лесна е но кажете ми грешката ми
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Cracker4o Начинаещ

гласове: 1
|
Пуснато на: Sat Jul 12, 2008 8:26 pm Заглавие: Задача от теста на УНСС....лесна е но кажете ми грешката ми |
|
|
Как решавате тази задача
За мен решението е 1 само в този интервал...зашо отговора е 2
Решението на това у-е е х=5/6п+кп
При к=0, х= 5/6п, което принадлежи на зададения интервал
При к=1, х=5/6п + п = 11/6п
Според мен 11/6п е извън този интервал и не е решение, защото 11/6п>3/2п....
Къде бъркам ебати ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
be3gomhuk Начинаещ

Регистриран на: 22 Jun 2008 Мнения: 45 Местожителство: byala,ruse,sofiq..
          гласове: 3
|
Пуснато на: Sat Jul 12, 2008 8:46 pm Заглавие: Re: Задача от теста на УНСС....лесна е но кажете ми грешката |
|
|
| Cracker4o написа: | Как решавате тази задача
За мен решението е 1 само в този интервал...зашо отговора е 2
Решението на това у-е е х=5/6п+кп
При к=0, х= 5/6п, което принадлежи на зададения интервал
При к=1, х=5/6п + п = 11/6п
Според мен 11/6п е извън този интервал и не е решение, защото 11/6п>3/2п....
Къде бъркам ебати ? |
а к=-1 ..при него имаш 2-ро решение |
|
|
 |
Cracker4o Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 12, 2008 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Ебаси не знаех че к може да бъде и отрицателно, а цяла година решавам задачи и винаги си проверявам само с к=0, к=1 и т.н  |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Sat Jul 12, 2008 8:54 pm Заглавие: |
|
|
| Cracker4o написа: | Ебаси не знаех че к може да бъде и отрицателно, а цяла година решавам задачи и винаги си проверявам само с к=0, к=1 и т.н  |
Олеле, Кракерчо, вземи си смени снимката на аватара..
Моля те..
И тогава ще разбереш
к е цяло число.....показва броя и посоката на въртене.. |
|
|
 |
Cracker4o Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 12, 2008 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Аватара да е проблема...тъпа работа пак се изложих кат кифладжия в УНСС, тая задача майната и, ами имам други решени и съ, пренесъл отговоерите грешно....  |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Sat Jul 12, 2008 9:12 pm Заглавие: |
|
|
| Cracker4o написа: | Аватара да е проблема...тъпа работа пак се изложих кат кифладжия в УНСС, тая задача майната и, ами имам други решени и съ, пренесъл отговоерите грешно....  |
Виж какво, на никоя задача не казвай майната и..
просто я разнищи от всякъде и се поучи...  |
|
|
 |
SwollenMembers Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 12, 2008 9:38 pm Заглавие: |
|
|
Cracker4o спокойно ! Аз пък я реших, съобразих че може да е -1 , но когато вкарвах отговора в бланката обърках буквата,а нямам право да задрасквам там !
За изпита - хареса ми ! Задачите като цяло бяха добри , решаваха се сравнително леко. Тестът по бг беше на средно , но приемливо ниво. Организацията беше на 6 , паркирах си колата и влезнах директно в сградата,без да ми се налага да чакам и 1 мин , изпитът започна точно в 9.00 , както беше по план. Всичко беше гладко и безпроблемно. Даже се регнах в нета ,да ми изпрати оценката на смс ,когато излезне . Много съм впечатлен от УНСС Даже ни дадоха (на тези,които си предаваха 2 часа след началото) да си вземем книжките с тестовете - пълна прозрачност. Не като в някои други,които нито публикуват отговори,нито условия ,нито ти дават да изнесеш нещо (разбирате с каква цел е това) . Теста си го проверих веднага щом се прибрах,сайтът им не беше увиснал , доволен съм от точките като цяло. Утре успех на всички ни в УАСГ (бтв не знам къде съм разпределен дори, уасг както винаги организацията им е на 0; явно от многобройните компютри,дадени под формата на дарения,не е останал нито един в УАСГ,който да обработи инфото - браво !!! )
БТВ по една мн глупава случайност , утре имам рожден ден , точно когато е изпитът в уасг !  |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Wed Jul 16, 2008 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Май не е най-точното място, но:
Някой знае ли кога излизат оценките от изпитите по мат. и чужд език в УНСС? А класирането?  |
|
|
 |
be3gomhuk Начинаещ

Регистриран на: 22 Jun 2008 Мнения: 45 Местожителство: byala,ruse,sofiq..
|
Пуснато на: Wed Jul 16, 2008 3:12 pm Заглавие: |
|
|
| Руси Колев написа: | Май не е най-точното място, но:
Някой знае ли кога излизат оценките от изпитите по мат. и чужд език в УНСС? А класирането?  |
за математиката вече трябва да са излязли виж във сайта им там ги има оценките и поше кога излизат другите |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
|
Пуснато на: Wed Jul 16, 2008 3:25 pm Заглавие: |
|
|
| be3gomhuk написа: | | Руси Колев написа: | Май не е най-точното място, но:
за математиката вече трябва да са излязли виж във сайта им там ги има оценките и поше кога излизат другите |
Не съм канидатствал там, а просто искам да видя за колко време се изкарва цялото класиране в УНСС, т.е. кога излиза Пъвро класиране, де... Ей, сега прегледах бегло сайта им, но не намерих някакъв график... Ако можеш дай едно линкче, че или съм кьорав, или наистина няма точни дати, което ме съмнява да е така
Edit: Намерих графика... Много съм зле - на супер видно място бил, а аз човъркам...
ЧАК на 4-ти август!!! Тези са супер смешници - изпитът им е тест, не мога да разбера какво ги бави толкова много, в УАСГ има 3 рисувания и 1 математика, която не е тестова, а резултатите излизат на 30-ти... Сигурно им е трудно в УНСС да разпределят приетите с по 4000 лева и тези с висок бал А то не е тайна, че входа е толкова - даже един представител на УНСС го гледах на едно такова събиране... обясняваха на канд.-студенти какви са специалности, изпити и т.н. в различните унита, а този от УНСС вика: "4000 и сте вътре" - следователно не е хич тайна  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|