Регистрирайте се
Къде да се запиша на курсове по математика?
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dari_de Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Jul 10, 2008 1:17 pm Заглавие: Къде да се запиша на курсове по математика? |
|
|
| Какво ви е мнението за учебен център "регалия" за 7 клас? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
  гласове: 13
|
Пуснато на: Thu Jul 10, 2008 4:22 pm Заглавие: |
|
|
| Частни уроци и много работа сам. Според мен това е пътят към успеха. На курсове можеш да отидеш ако ще са в института, в който искаш да влезеш. Може да звучи леко глупаво, но това много помага! |
|
|
 |
Saposto_MM Напреднал

гласове: 67
|
Пуснато на: Thu Jul 10, 2008 8:45 pm Заглавие: |
|
|
Какъв институт nikolavp? Майче покрай тези кандидат-студентски изпити започваш да се нуждаеш от почивка.
Относно въпроса: За Учебен Център "Регалия" не знам, но за школа "Иванови" съм слушал доста добри неща. |
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
  гласове: 13
|
Пуснато на: Thu Jul 10, 2008 8:56 pm Заглавие: |
|
|
| MM написа: | Какъв институт nikolavp? Майче покрай тези кандидат-студентски изпити започваш да се нуждаеш от почивка.
Относно въпроса: За Учебен Център "Регалия" не знам, но за школа "Иванови" съм слушал доста добри неща. | Опа чак сега виждам, че е за след 7ми клас . Еми след 7ми клас аз се готвих сам и имах 5.219 на тема, така че не мога да коментирам  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|