| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikolavp Фен на форума
  гласове: 13
|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 4:36 pm Заглавие: Моя милост(без Айрин) |
|
|
Малко късно, но по - добре късно, отколкото никога
Име - Никола
Години: 19
Град: Радомир/Перник
Кажи нещо, което трябва да знаем за теб: Може би искате да знаете интересите ми... Обичам да програмира, да решавам задачи. Харесвам компютрите като цяло и нестандартните неща в тях. Обичам да спортувам, да седя пред компютъра, да пийна бира с приятели, да решавам задачи, абе общо взето да се радвам на живота, защото той е кратък
От къде разбра за сайта: търсех си теория за задачи с теория на вероятностите, понеже в училище ми я предадоха през пръсти, а се включва в някои от изпитете. След това Google, etc.
Сподели нещо - каквото и да е: Утре съм на изпит 
Последната промяна е направена от nikolavp на Wed Jul 09, 2008 4:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 4:37 pm Заглавие: |
|
|
| Успех! Утре! |
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 4:38 pm Заглавие: |
|
|
| ганка симеонова написа: | | Успех! Утре! | Мерси  |
|
|
 |
dilyana Редовен

гласове: 9
|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 6:08 pm Заглавие: |
|
|
А какво спортуваш ?  |
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 6:55 pm Заглавие: |
|
|
| dilyana написа: | А какво спортуваш ?  | Вдигам тежести, обичам също волейбола и да тичам на стадион(особено сега покрай изпитите помага). Така и не се научих да играя тенис и ме е много яд, затова пък компенсирам с тенис на маса  |
|
|
 |
dilyana Редовен

|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 7:02 pm Заглавие: |
|
|
Волейбол! браво.. и на мен ми е любим спорт,особено сега като имаме и добър отбор- с кеф да ходиш да гледаш мачовете. Да внимаваш с тежестите баща ми и той е тренирал едно време ама го е хванала дископатията... |
|
|
 |
Pinetop Smith Фен на форума

гласове: 87
|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 7:24 pm Заглавие: |
|
|
Тенисът на маса много ми допада, но съм изгубил форма - наблегнах на вратарството  |
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 7:29 pm Заглавие: |
|
|
| dilyana написа: | Волейбол! браво.. и на мен ми е любим спорт,особено сега като имаме и добър отбор- с кеф да ходиш да гледаш мачовете. Да внимаваш с тежестите баща ми и той е тренирал едно време ама го е хванала дископатията... | Еми то си има правила на играта, загрява се и всякакви такива. Повечето хора както се казва "маат каруцарската" и после наистина води до проблеми . Волейболистите ни наистина са от класа(както и щангистите) и аз много обичам да ги гледам, но не съм ходил наживо, което смятам да се промени в скоро време. Ти къде си ходила на мач?
ЕДИТ: от ходил на ходила
| Николай.Каракехайов написа: | Тенисът на маса много ми допада, но съм изгубил форма - наблегнах на вратарството  | Вратарството много статично, аз ако бях на твое място да съм се върнал към тениса на маса . По евроспорт започнаха да дават китайците понякога късно вечер. Много интересна игра правят 
Последната промяна е направена от nikolavp на Wed Jul 09, 2008 9:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
dilyana Редовен

|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 8:09 pm Заглавие: |
|
|
| nikolavp написа: | Ти къде си ходил на мач?
|
е като за начало моля те да ми говориш в женски род
и аз нямах възможност да ходя (заради изпитите естествено) но като мине сега на УАСГ в неделя и другата седмица ще ходя във Варна... нямам търпение  |
|
|
 |
Pinetop Smith Фен на форума

гласове: 87
|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 8:18 pm Заглавие: |
|
|
Абе честно да ти кажа, и на мен ми е интересно каква точно смехотворна грешка ще направя, когато противников играч наближи играта Пък преди бях доста по-добър, но... |
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 9:08 pm Заглавие: |
|
|
| dilyana написа: | | nikolavp написа: | Ти къде си ходил на мач?
|
е като за начало моля те да ми говориш в женски род
и аз нямах възможност да ходя (заради изпитите естествено) но като мине сега на УАСГ в неделя и другата седмица ще ходя във Варна... нямам търпение  | Съжалявам, явно или е грешка на пръстите ми или е заради батериите на клавиатурата, понеже е оптична . Хмм тази година не се знае с робатата и покрай тия изпити дали ще смогна да се вейна и аз до морето . Блазе ти  |
|
|
 |
dilyana Редовен

|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 9:26 pm Заглавие: |
|
|
Налииииии... Направо си завиждам на себе си че имам само 1 изпит  |
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 9:32 pm Заглавие: |
|
|
| dilyana написа: | Налииииии... Направо си завиждам на себе си че имам само 1 изпит  | То всъщност и аз щях да съм така, но вуза в който исках да вляза прие матурите и започнах да се замислям дали наистина искам там... |
|
|
 |
dilyana Редовен

|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 9:45 pm Заглавие: |
|
|
къде искаше ? и къде искаш сега  |
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 10:28 pm Заглавие: |
|
|
| dilyana написа: | къде искаше ? и къде искаш сега  | Исках само в ТУ, а сега след като излязат резултатите от СУ ще ти кажа къде ще ходя. Като цяло и аз не знам какво искам вече, но ще се опитам да си го направя така, че да мога да избирам  |
|
|
 |
dilyana Редовен

|
Пуснато на: Wed Jul 09, 2008 10:32 pm Заглавие: |
|
|
По принцип е хубаво да имаш опции Но мен ако питаш.. не се забивай в технически. нямам нито 1 познат който да е учил там и да е доволен. |
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
|
Пуснато на: Thu Jul 10, 2008 4:05 pm Заглавие: |
|
|
| dilyana написа: | По принцип е хубаво да имаш опции Но мен ако питаш.. не се забивай в технически. нямам нито 1 познат който да е учил там и да е доволен. | Всъщност института не е лош и вкалява доста, но просто тази година ще отидат доста хора, които няма да знаят за какво са там, а аз не понасям простаци/тапаци. Еми ще видим какво е станало с изпита от днес - мисля че се справих доста по - добре от миналият път и ако е рекъл господ ще се запиша там  |
|
|
 |
|