Регистрирайте сеРегистрирайте се

Предварителният в ПУ

Форум за математика Форуми -> Друго
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ObsCure
Фен на форума

Местожителство: Казанлък/Пловдив
гласове: 28

МнениеПуснато на: Fri Jun 13, 2008 12:48 pm    Заглавие: Предварителният в ПУ

И така,още един предварителен мина и замина!Задачите бяха сравнително лесни,имаше и уловки.Има ли още хора от сайта,които са ходили?И ако да,доволни ли сте от организацията?Мисля,че беше на едно доста добро ниво.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Реклама

Върнете се в началото
ferry2
Напреднал

Местожителство: гр.Пловдив
гласове: 24

МнениеПуснато на: Fri Jun 13, 2008 2:18 pm    Заглавие:

Аз ходих и според мен организацията беше на добро ниво.Сега остава само да излязат резултатите.
Върнете се в началото
nikolavp
Фен на форума

гласове: 13

МнениеПуснато на: Fri Jun 13, 2008 2:23 pm    Заглавие: Re: Предварителният в ПУ

ObsCure написа:
И така,още един предварителен мина и замина!Задачите бяха сравнително лесни,имаше и уловки.Има ли още хора от сайта,които са ходили?И ако да,доволни ли сте от организацията?Мисля,че беше на едно доста добро ниво.
Какво се води това ПУ Smile и може ли да кажеш някоя по интересна задача, ще съм задължен Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
ObsCure
Фен на форума

МнениеПуснато на: Fri Jun 13, 2008 2:31 pm    Заглавие: Re: Предварителният в ПУ

Smile

Последната промяна е направена от ObsCure на Fri Jun 13, 2008 2:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
ObsCure
Фен на форума

МнениеПуснато на: Fri Jun 13, 2008 2:32 pm    Заглавие: Re: Предварителният в ПУ

nikolavp написа:
ObsCure написа:
Какво се води това ПУ Smile и може ли да кажеш някоя по интересна задача, ще съм задължен Laughing Laughing Laughing

Никола,няма задача с която да не можеш да се справиш.Последните 3(както на матурата уж по-сложните) са много лесни.Даже две задачи Laughing

1)За геометрична прогресия се знае,че
S10=33S5-> Да се намери частното на прогресията!

2)Медианите,излизащи от острите ъгли на правоъгълен триъгълник са 4см и 6см.Намерете медианата към хипотенузата.

Това са 'най-трудните'!
Върнете се в началото
Cracker4o
Начинаещ

Местожителство: Karlovo
Репутация: 7.7Репутация: 7.7Репутация: 7.7Репутация: 7.7Репутация: 7.7Репутация: 7.7Репутация: 7.7
гласове: 1

МнениеПуснато на: Sun Jun 15, 2008 12:51 pm    Заглавие: Re: Предварителният в ПУ

ObsCure написа:
nikolavp написа:
ObsCure написа:

Никола,няма задача с която да не можеш да се справиш.Последните 3(както на матурата уж по-сложните) са много лесни.Даже две задачи Laughing

1)За геометрична прогресия се знае,че
S10=33S5-> Да се намери частното на прогресията!

2)Медианите,излизащи от острите ъгли на правоъгълен триъгълник са 4см и 6см.Намерете медианата към хипотенузата.

Това са 'най-трудните'!

Частното на прогресията го получих 2, а медианата нещо по корен от 30 вурху 15.... Laughing
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
   Форум за математика Форуми -> Друго Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Може да прикачвате файлове