Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ObsCure Фен на форума

Регистриран на: 02 Jul 2007 Мнения: 990 Местожителство: Казанлък/Пловдив
  гласове: 28
|
Пуснато на: Fri Jun 13, 2008 12:48 pm Заглавие: Предварителният в ПУ |
|
|
| И така,още един предварителен мина и замина!Задачите бяха сравнително лесни,имаше и уловки.Има ли още хора от сайта,които са ходили?И ако да,доволни ли сте от организацията?Мисля,че беше на едно доста добро ниво. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
ferry2 Напреднал

гласове: 24
|
Пуснато на: Fri Jun 13, 2008 2:18 pm Заглавие: |
|
|
| Аз ходих и според мен организацията беше на добро ниво.Сега остава само да излязат резултатите. |
|
|
 |
nikolavp Фен на форума
  гласове: 13
|
Пуснато на: Fri Jun 13, 2008 2:23 pm Заглавие: Re: Предварителният в ПУ |
|
|
| ObsCure написа: | | И така,още един предварителен мина и замина!Задачите бяха сравнително лесни,имаше и уловки.Има ли още хора от сайта,които са ходили?И ако да,доволни ли сте от организацията?Мисля,че беше на едно доста добро ниво. | Какво се води това ПУ и може ли да кажеш някоя по интересна задача, ще съм задължен  |
|
|
 |
ObsCure Фен на форума

|
Пуснато на: Fri Jun 13, 2008 2:31 pm Заглавие: Re: Предварителният в ПУ |
|
|

Последната промяна е направена от ObsCure на Fri Jun 13, 2008 2:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
ObsCure Фен на форума

|
Пуснато на: Fri Jun 13, 2008 2:32 pm Заглавие: Re: Предварителният в ПУ |
|
|
| nikolavp написа: | | ObsCure написа: | | И така,още един предварителен мина и замина!Задачите бяха сравнително лесни,имаше и уловки.Има ли още хора от сайта,които са ходили?И ако да,доволни ли сте от организацията?Мисля,че беше на едно доста добро ниво. | Какво се води това ПУ и може ли да кажеш някоя по интересна задача, ще съм задължен  |
Никола,няма задача с която да не можеш да се справиш.Последните 3(както на матурата уж по-сложните) са много лесни.Даже две задачи
1)За геометрична прогресия се знае,че
S10=33S5-> Да се намери частното на прогресията!
2)Медианите,излизащи от острите ъгли на правоъгълен триъгълник са 4см и 6см.Намерете медианата към хипотенузата.
Това са 'най-трудните'! |
|
|
 |
Cracker4o Начинаещ

гласове: 1
|
Пуснато на: Sun Jun 15, 2008 12:51 pm Заглавие: Re: Предварителният в ПУ |
|
|
| ObsCure написа: | | nikolavp написа: | | ObsCure написа: | | И така,още един предварителен мина и замина!Задачите бяха сравнително лесни,имаше и уловки.Има ли още хора от сайта,които са ходили?И ако да,доволни ли сте от организацията?Мисля,че беше на едно доста добро ниво. | Какво се води това ПУ и може ли да кажеш някоя по интересна задача, ще съм задължен  |
Никола,няма задача с която да не можеш да се справиш.Последните 3(както на матурата уж по-сложните) са много лесни.Даже две задачи
1)За геометрична прогресия се знае,че
S10=33S5-> Да се намери частното на прогресията!
2)Медианите,излизащи от острите ъгли на правоъгълен триъгълник са 4см и 6см.Намерете медианата към хипотенузата.
Това са 'най-трудните'! |
Частното на прогресията го получих 2, а медианата нещо по корен от 30 вурху 15....  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|