| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tiger13 Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Jun 09, 2008 4:37 pm Заглавие: Задачи |
|
|
задача 1
Корените на уравнението 25х на втора -16=0
задача 2
Корените на уравнението х на втора + х-20=0
задача 3
Корените на уравнението 5х на втора -х=0
задача 4
Корените на уравнението 4х на втора -12х+9=0
задача 5
При коя стойност на реалния параметър а уравнението х на четвърта - 3ах на втора - 7=0 има корен , равен на 1? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Mon Jun 09, 2008 4:45 pm Заглавие: |
|
|
алоооо, научи си как се решават квадратни уравнения!!! срамота!!!  |
|
|
 |
Spider Iovkov VIP

гласове: 129
|
Пуснато на: Mon Jun 09, 2008 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Маааааалко жокерче: имаш две пълни и две непълни квадратни уравнения. Пълните се решават по познатата формула с коефициентите и дискриминантата, а непълните се решават обикновено с изнасяне на множител. Как може да не знаеш това? Тези задачи са елементарни и се решават наум, това са основни задачи, от които тръгват по-сложните. Ако не си овладял тях, как мислиш, че ще решаваш останалите, свеждащи се до тях? 
Последната промяна е направена от Spider Iovkov на Mon Jun 09, 2008 4:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
ObsCure Фен на форума

Регистриран на: 02 Jul 2007 Мнения: 990 Местожителство: Казанлък/Пловдив
  гласове: 28
|
Пуснато на: Mon Jun 09, 2008 4:50 pm Заглавие: |
|
|
| Емо написа: | Маааааалко жокерче: имаш две пълни и две непълни квадратни уравнения. Пълните се решават по познатата формула с коефициентите и дискриминантата, а непълните се решават обикновено с изнасяне на множител.  |
С жокер/без жокер,при явна липса на знания,вятър работа. |
|
|
 |
Руси Колев Напреднал
    гласове: 3
|
Пуснато на: Mon Jun 09, 2008 7:30 pm Заглавие: |
|
|
| ObsCure написа: | | Емо написа: | Маааааалко жокерче: имаш две пълни и две непълни квадратни уравнения. Пълните се решават по познатата формула с коефициентите и дискриминантата, а непълните се решават обикновено с изнасяне на множител.  |
С жокер/без жокер,при явна липса на знания,вятър работа. |
Този пич ме убива - вчера гледах една негова тема с 20 задачи все за трапец... Имал класно или каквото беше...Май го оформяли...Някой му беше решил малко от първите, аз му реших отзад напред 5-6 зад., а той продължава да бълва задачи!!!
Какво става? Защо са ти толкова много задачи?
Ако даскалите ви дават предварително задачите, на които изпитват, ще си е ебати купонът във вашето даскало  |
|
|
 |
tiger13 Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Jun 09, 2008 7:41 pm Заглавие: |
|
|
всъщност е така
да не казвам голяма дума но имам един от най-пеканите учители по математика не защото ни дава задачите просто постоянно пуска някой майтап , обяснява хубаво..много съм доволен  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Mon Jun 09, 2008 7:47 pm Заглавие: |
|
|
| tiger13 написа: | обяснява хубаво..много съм доволен  |
обяснява и даваш такива задачи във форума да решаваме? Определено нещо пропускаш  |
|
|
 |
tiger13 Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Jun 09, 2008 8:22 pm Заглавие: |
|
|
определено...но съм решил след като ми мине изпита да седна и да си наваксам всично през ваканцията таман ще имам повече време и няма да има немски  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Mon Jun 09, 2008 8:24 pm Заглавие: |
|
|
Определено немският е голяма пречка И все пак би трябвало да можеш да изкараш х пред скоба и да ги решиш тия... не се излагай... |
|
|
 |
|