Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
drago_prd Начинаещ
   гласове: 1
|
Пуснато на: Sun Jun 08, 2008 9:25 pm Заглавие: Къде се учи анализ |
|
|
Здравейте! Аз съм все още ученик... 11 клас съм, но ми е интересно да науча къде при кои специалности се учи анализ 1ва част, къде се учи 1ва и втора част. Интересува ме ако запиша някоя специалност с химия и биология дали ще уча втора част анализ... Благодаря предварително!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
bat_bobi Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jun 08, 2008 9:53 pm Заглавие: |
|
|
Попринцип по техническите ВУЗ-ове се учи цялата висша и 1,2...ПМ ..
Но в някои други ВУЗ-ове я взимат но по сбито, даже бих казал направо компактно. За химията не съм сигурен но мисля че и там се учи. |
|
|
 |
Anck_Sun_Amun Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Jun 17, 2008 5:54 pm Заглавие: Re: Къде се учи анализ |
|
|
| drago_prd написа: | Здравейте! Аз съм все още ученик... 11 клас съм, но ми е интересно да науча къде при кои специалности се учи анализ 1ва част, къде се учи 1ва и втора част. Интересува ме ако запиша някоя специалност с химия и биология дали ще уча втора част анализ... Благодаря предварително!  |
Аз следвам Молекулярна биология и съм учила анализ,но не знам коя част-имах висша математика един семестър.Иначе ако учиш Химия,Компютърна Химия или Химия и физика,съм сигурност ще учиш МА2.
П.С.Кое МА1 и кое-МА2? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|