| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Pinetop Smith Фен на форума

гласове: 87
|
Пуснато на: Fri May 02, 2008 7:55 pm Заглавие: УЕФА & ШЛ |
|
|
Англичаните в Русия, руснаците - в Англия(финалът за УЕФА ще се играе в Англия) Очаквам Рейнджърс да бъдат брутално изнасилени от Зенит(макар че съм от шотландците), но нищо не се знае... Все пак защитата на Байерн е доста слаба, пък и Кан като че ли не прилича на себе си, а и за Зенит Погребняк пропуска мача.
А за ШЛ не знам... От Юнайтед съм, но да видим... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
ObsCure Фен на форума

Регистриран на: 02 Jul 2007 Мнения: 990 Местожителство: Казанлък/Пловдив
  гласове: 28
|
Пуснато на: Fri May 02, 2008 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Живеем за Червените Дяволи!Разбира се,имаше и времена,в които на почит бяха Росонерите и Арсенал,но....всичко се изменя(експоненциално ). |
|
|
 |

|
Пуснато на: Fri May 02, 2008 8:46 pm Заглавие: |
|
|
Онова 0:3, което отнесохме от Милан още ми тежи, ама карай. Арсенал ги мразя повече. как може английски отбор да няма нито един великобританец в отбора?!
Само Уолкот, и то от време на време. |
|
|
 |
Пафнутий VIP

гласове: 54
|
Пуснато на: Fri May 02, 2008 8:49 pm Заглавие: |
|
|
На финала съм твърдо зад Манчестер , иначе попринцип съм за Реал Мадрид  |
|
|
 |
Fed VIP

Регистриран на: 24 May 2007 Мнения: 1136 Местожителство: София (Русе)
  гласове: 33
|
Пуснато на: Fri May 02, 2008 10:15 pm Заглавие: |
|
|
Само Левски  |
|
|
 |
soldier_vl VIP
   гласове: 22
|
Пуснато на: Fri May 02, 2008 11:09 pm Заглавие: |
|
|
И Ливерпул!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Sat May 03, 2008 10:16 am Заглавие: |
|
|
| Много левскари бре... |
|
|
 |
soldier_vl VIP
|
Пуснато на: Sat May 03, 2008 12:28 pm Заглавие: |
|
|
| Николай.Каракехайов написа: | | Много левскари бре... |
=много умни хора бре  |
|
|
 |
Saposto_MM Напреднал

гласове: 67
|
Пуснато на: Wed May 07, 2008 7:28 pm Заглавие: |
|
|
| ЦСКА и Челси е истината! |
|
|
 |
soldier_vl VIP
|
Пуснато на: Wed May 07, 2008 7:45 pm Заглавие: |
|
|
Много разбираш ти от отбори |
|
|
 |
r2d2 VIP

Регистриран на: 28 Feb 2007 Мнения: 1936 Местожителство: in the galaxy (Far Far Away)
   гласове: 179
|
Пуснато на: Wed May 07, 2008 7:59 pm Заглавие: |
|
|
ЦСКА на кой финал ще играе?  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Wed May 07, 2008 8:09 pm Заглавие: |
|
|
Преди да дойде Абрамович, бях голям фен на Челси. Кудичини, Морис, Льо Со, Хасълбанк, Гудьонсен, Уайз, Пойет, Дзола... Бяха ми страшно симпатичен отбор, но откакто оня руснак се набута, като че ли загубиха стария си блясък. Яд ме е най-вече, че кариерата на много футболисти беше съсипана. От една страна - почти целият стар отбор(останаха само Кудичини и Тери, Гудьонсен и той за малко), от друга - Шевченко! Беше машина в Милан, а в Челси си провали кариерата.
Нищо чудно Челси в скоро време да станат отбор като от Япония, САЩ или Катар - старите звезди идват при тях, за им гледа публиката известното лице(пример: Бекъм(и той се съсипа!), Линекер, Пеле(играл е в САЩ за 2-3 години) и Стоичков(тези ми идват наум сега, не ме нападайте с "Не сравнявах Бекъм с Пеле" и т.н.)).
Последната промяна е направена от Pinetop Smith на Wed May 07, 2008 8:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
r2d2 VIP

Регистриран на: 28 Feb 2007 Мнения: 1936 Местожителство: in the galaxy (Far Far Away)
   гласове: 179
|
Пуснато на: Wed May 07, 2008 8:41 pm Заглавие: |
|
|
Ники ти си каза, че си фен на Ман4о, ама какъв провал е като Челси имат реалния шанс да направят дубъл (не много голям, ако сме честни)!
В Англия и трети и четвърти да си е успех, то затова и феновете им се кефят и отборите играят!
Виж у нас... грозна картина (и като манталитет и УВИ като футбол)!
Ма то у нас, вси4ко друго е наред-остана само футбола да ОПРАИМ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Wed May 07, 2008 8:53 pm Заглавие: |
|
|
Почти съм сигурен, че ШЛ отива в Челси, още откакто гледах Пул-Челси ми стана ясно - едната титла е при нас, другата - при $$. А след мача срещу Уест Хем(добре си спомнят благодарение на кой играят в ПЛ) вече е ясно.
Много се радвам, че успях да погледам любимия си вратар(Кудичини), макар и на такава цена(жестоката контузия на Пешо Чех).
А сега за английското. big 4 е разделен на very big 2 и big 2. Другата година Челси и Ман пак ще се дъвчат до последно. И сигурно ще си поделят трофеите. Едва ли ще е отново ШЛ вторият де. Ливърпул и Франсенал пак ще спорят за 3 и 4, най-вероятно Пул ще са 4-ти отново. Истинско чудо ще е, ако някой отбор, различен от тези 4, се "намести" в борбата за ШЛ. И след ужасяващите финансови проблеми на Лийдс, които съсипаха отбора(от полуфинал за ШЛ и победа над Милан(2000/2001) - до борба за Чемпиъншип(2007/2008)), не виждам просто кой може да е. В Ман Сити и Помпи се наляха доста пари, но не мисля, че ще са способни да се конкурират на толкова високо ниво дори и след два сезона. Остава Евертън... много добър отбор, но със силите им свършва към края на сезона. Това отличава big 4 от другите.
ПП: 2008/2009 ще има много интересен участник в ПЛ - Сток Сити(заедно с У.Б.А. вече са влезли). За пръв път ще ги гледам и вече прогнозирам, че ще са малко като Дарби(дано не).  |
|
|
 |
|