Регистрирайте се
Въпрос за задачи от сборника по геометрия на "Интеграл&
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stan Начинаещ
|
Пуснато на: Thu Apr 17, 2008 1:50 pm Заглавие: Въпрос за задачи от сборника по геометрия на "Интеграл& |
|
|
Здравейте. По математика уча по учебника на издателство "Архимед" 2-ро равнище, но ми се налага да отсъствам от училище по-дълго време и затова ми трябва помощ.
Някой знае ли кои теми от сборника по геометрия на Коста Коларов на изд. "Интеграл" съответстват на темите от учебника и по-точно дали тема 42 от учебника "Метрични зависимости между отсечки в окръжност" съответства на тема 12 от сборника: "Свойства на
секущите на окръжност, които минават през точка, нележаща на нея" ?
И Още 1 въпрос: След коя тема от учебника следва да се решават задачите от тема 13 в сборника: "Хомотетия"? Предварително благодаря за отговорите. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Алекстраза Начинаещ

гласове: 1
|
Пуснато на: Tue May 06, 2008 12:07 am Заглавие: |
|
|
Макар че не учим по учебника на "Архимед", а по този на "Регалия6" мога да ти отговоря на първия въпрос - да, темите съвпадат. Ние вече отдавна я изрешихме 12. тема, но странното е, че 13. я прескочихме и изобщо нямам представа за нея.
Дано поне малко съм ти помогнала! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|