Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mapuhka Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Oct 28, 2006 2:21 pm Заглавие: Защо .. ? |
|
|
Незнам къде в коя тема да попитам за това си избрах тук .. защо никъде няма за стереометрията? само нея не я чаткам и заради нея не ме приеха в университету  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
M_Velinova Фен на форума
   гласове: 21
|
Пуснато на: Sat Oct 28, 2006 3:39 pm Заглавие: Стереометрията |
|
|
mapuhka,
Погледни задачите, които са публикувани дотук и предложените решения.
Ще има и още от стереометрия.
Малко трудно се описва и чертае във форума, но имам идея за по- лесни стереометрични задачи, които ако всеки, който се интересува решава, ще започне да се ориентира и за по- сложните задачи за сечение.
Като начало те съветвам да осмислиш аксиомите и основните теореми от някой учебник за 11 и 12 клас.
Vel |
|
|
 |
mapuhka Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Oct 28, 2006 5:18 pm Заглавие: |
|
|
Да то си е сложна работа а и тук неможе да се чертае но например се дава една задача прави се чертеж в Word например и се пуска като снимка във форума с обеснение как и защо и кое, сечения и т.н аз хубаво да ги погледна обаче проблема е че хич не ги чаткам. немога да разбера кога къде и как да начертая дадено сечение .. аз успея ли да направя чертежа задачата се решава лесно .. ама на изпитите като бях и съм правила по 10 чертежа на задача ама ей така без да знам какво права .. мн ми е трудна тази стереометрия .. и сдйкфсфхйсдфксд  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|