Регистрирайте се
Олимпиада vs. Кандидатстудентски изпити
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nona Напреднал

гласове: 163
|
Пуснато на: Tue Apr 01, 2008 9:43 pm Заглавие: Олимпиада vs. Кандидатстудентски изпити |
|
|
| Цитат: | Национална олимпиада по математика:
- областен кръг - 19-20 април 2008;
- национален кръг – 17-18 май 2008, София. |
| Цитат: | Предварителни изпити:
- ТУ - София - 19 април 2008;
- СУ – 18 май 2008. |
Дванадесетокласници, ще участвате ли в следващите кръгове на олимпиадата, или ще се явите на предварителните кандидатстудентски изпити? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
ObsCure Фен на форума

Регистриран на: 02 Jul 2007 Мнения: 990 Местожителство: Казанлък/Пловдив
  гласове: 28
|
Пуснато на: Tue Apr 01, 2008 9:51 pm Заглавие: |
|
|
Каква дилема...Залог от 5:2 за предварителните изпити  |
|
|
 |
r2d2 VIP

Регистриран на: 28 Feb 2007 Мнения: 1936 Местожителство: in the galaxy (Far Far Away)
   гласове: 179
|
Пуснато на: Tue Apr 01, 2008 10:02 pm Заглавие: |
|
|
| Доколкото ВУЗ (и техническите училища) са автономни, това го правят няколоко кретена. - Може би "Фитилчо, Фенерчо и Огнивото" (знаете за "Запалката"). |
|
|
 |
zhivo_zad Редовен

гласове: 14
|
Пуснато на: Wed Apr 02, 2008 10:35 am Заглавие: |
|
|
Аз съм 12 клас и ще участвам в областния кръг.Нямам желание да ходя в ТУ.Докато за националния ,само да се класирам и ще пропусна изпита в СУ ,макар че искам там да уча.Има си два редовни все пак.  |
|
|
 |
soldier_vl VIP
   гласове: 22
|
Пуснато на: Wed Apr 02, 2008 11:06 am Заглавие: |
|
|
| Няма да кажа кой, но ще го цитирам: "Аз не знам, защо децата ходят на 2ри кръг на Олимпиадата" имайки впредвид, че 2ри и 3ти кръг са направени, за да се изберат титулярите в националния отбор, тъй като има известни колебания между няколко човека и чрез олимпиадата ги подбират. Така че знаейки това ако в момента кандидатствах, щях да си хода по изпитите, а не по олимпиадите. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|