Регистрирайте се
Ако някой знае да помага:)
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dancenation Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Mar 30, 2008 12:57 pm Заглавие: Ако някой знае да помага:) |
|
|
Здравейте по програмиране ни зададоха задачи които трябва да напишем на дев сс ,обаче преди това трябва да се решат и мойта се падна да се реши с метода на разполовяването който не съм учил досега и не мога да го намеря това е задачата ако можете да ударите едно рамо ще съм много благодарен.Мерси Предварително
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
xyz Напреднал
     гласове: 12
|
Пуснато на: Sun Mar 30, 2008 1:29 pm Заглавие: |
|
|
| Ако става въпрос да намериш корена с помощта на компютър, то метода на разполовяването представлява вариация на добре известния метод "двоично търсене". В Wikipedia има нещо написано, но не ми се вижда достатъчно ясно... |
|
|
 |
dancenation Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Mar 30, 2008 1:44 pm Заглавие: |
|
|
аз програмирането ще го оправя (надявам се поне ) но задачата като цяло,метода ми е непознат ,не мога да го намеря;0Благодаря за помощта,гледах из уикипедиа но явно не е това което според мен трябва да е като метод на решаване; |
|
|
 |
r2d2 VIP

Регистриран на: 28 Feb 2007 Мнения: 1936 Местожителство: in the galaxy (Far Far Away)
   гласове: 179
|
Пуснато на: Sun Mar 30, 2008 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Кой и защо се гаври с студентите, или условието ти е грешно?
Ясно е, че х=0 е единствен корен за произволно х.
Кво става?
Иначе метод на разполовяването, както академично ни обяснява хъз е разновидност на двоичното търсене, което е разновидност на бинарното търсене, а пък това на n-арното търсене. Просто ашколсун! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|