| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zaqwerewq Начинаещ
  гласове: 1
|
Пуснато на: Wed Feb 13, 2008 6:02 pm Заглавие: Как се образува бала за СУ |
|
|
Интересуваме как се образува бала за СУ за специалностите "Компютърни науки" "Информаика" и другите свързани с математиката.
Във бала влизат ли оценките от матурите по български и математика или влизат от дипломата и ако е от дипломата как точно(гледат се оценките през годината ли) или пък влизат оценките от изпитите които са към СУ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
ObsCure Фен на форума

Регистриран на: 02 Jul 2007 Мнения: 990 Местожителство: Казанлък/Пловдив
  гласове: 28
|
|
|
 |
zaqwerewq Начинаещ
|
Пуснато на: Wed Feb 13, 2008 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Значи държа изпит по математика към СУ и изкарвам оценка,която се умножава по 3.
След това какво значи оценка от дипломата за средно образование по математика (оценките от 8,9,10,11,12 събрани и разделени на 5 така ли?)
Има и оценка по Физика.Аз Физика не уча 11 и 12 клас следователно оценките от 8,9,10 събрани и разделени на 3 така ли? |
|
|
 |
ObsCure Фен на форума

Регистриран на: 02 Jul 2007 Мнения: 990 Местожителство: Казанлък/Пловдив
  гласове: 28
|
Пуснато на: Wed Feb 13, 2008 7:01 pm Заглавие: |
|
|
За да сме по-точни,взимат се оценките по математика и физика след 8ми клас и разделени на 4(9ти,10ти->по физика,ако си ги учил само тези години) и съответно по
математика от 4те години. |
|
|
 |
r2d2 VIP

Регистриран на: 28 Feb 2007 Мнения: 1936 Местожителство: in the galaxy (Far Far Away)
   гласове: 179
|
Пуснато на: Wed Feb 13, 2008 7:59 pm Заглавие: |
|
|
| С риск да стана досаден: 'Кой се образува?'- балът |
|
|
 |
garion Напреднал
  гласове: 13
|
Пуснато на: Thu Feb 14, 2008 10:29 am Заглавие: |
|
|
| Ами да - ставаш досаден и дребнав на всичкото отгоре. |
|
|
 |
Kalchev Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jun 20, 2009 9:49 pm Заглавие: |
|
|
Привет на всички ! Бих искал да разбера за тази година балообразуването за КСТ и всички с комп. техн. . Оценката по математика се възприема като средноаритм. от оценките през 4-те години или само матурата се гледа ?! Моля ако някой знае да сподели Благодаря ! |
|
|
 |
Kalchev Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jun 20, 2009 9:50 pm Заглавие: |
|
|
| Да вярвам ли още на написаното по горе ?! |
|
|
 |
NetGh0st Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jun 20, 2009 11:10 pm Заглавие: |
|
|
| Kalchev написа: | Привет на всички ! Бих искал да разбера за тази година балообразуването за КСТ и всички с комп. техн. . Оценката по математика се възприема като средноаритм. от оценките през 4-те години или само матурата се гледа ?! Моля ако някой знае да сподели Благодаря ! |
По-високото се взима. Отначало се бях филмирал преди матурата, че ако запиша матура по математика, се отказвам от оценките си през годините, което разбира се не беше така. След търсене установих, че се взима по-високата от 2-те оценки - средноаритметична за 4 години, и матурата. Някъде в сайта на СУ го гледах, но не знам къде точно. |
|
|
 |
Kalchev Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jun 21, 2009 9:58 am Заглавие: |
|
|
Да разбирам ммм това е добре, защото се бях уплашил. А знаете ли колко е бил средния успех в СУ на пробния ?
Последно питане : в ТУ - София по същия начин се формира бала нали, само че умножават изпита по 2 ?! |
|
|
 |
Kalchev Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jun 21, 2009 10:01 am Заглавие: |
|
|
| На мен оценките от 4-те год. са ми отлични следователно те се взимат за балообразуване, понеже на матурата се изложих ... |
|
|
 |
|