Регистрирайте се
Помощ за поправка по програмиране
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Desi4ka Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Jan 16, 2008 11:30 pm Заглавие: Помощ за поправка по програмиране |
|
|
Здравейте!
Студентка съм в Русенския университет първа година Информатика и Информационни технологии, но виждам голям проблем с програмирането и езика С++ . Вече на изпита показах лощите си знания и ше ви помоля да ми помогнете с няколко задачи. Попринцип не са трудни, но и аз немога да се справя с тях. Ето ги и тях:
1.10.Да се състави програма, която последователно въвежда цели числа докато сумата им стане M или броят им стане N и намира поредния номер на онова число от въведените, което е най-малко.
1.11.Дадени са целочислените масиви а1, а2,...,аm и b1, b2,...,bn. Да се състави програма, която определя колко пъти се среща във втория масив всеки елемент от първия масив.
1.12.Даден е едномерен масив. Да се състави програма, която отстранява от масива елементите със стойност нула.
1.13.Даден е едномерен масив. Да се състави програма, която създава нов масив, който не съдържа елементи елементи с еднакви стойности.
1.17.Стрелец произвежда изстрели по показаната мишена докато събере N точки или произведе М изстрела. За попадение в област 1 се дават 10 точки, а в област 2 – 5 точки (фиг. 1). Да се състави програма, която извежда броя на произведените изстрели и броя на събраните точки.
Благодаря предварително на тези, които са се отзовали на молбата ми за помощ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|