Регистрирайте се
Моляви помогнете ми с тези задачи защото ми е много трудно
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dark_mast Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jan 13, 2008 1:45 am Заглавие: Моляви помогнете ми с тези задачи защото ми е много трудно |
|
|
зад1.Основата на четириъгълна пирамида е правоъгълник с по-малка страна b и ъгъл \alpha междъ диагоналите му.Всички околни ръбове на пирамидата образуват с равнината на основата ъгък \beta .Намерете височината на пирамидата.
зад2.Диагоналът на правоъгален паралепипед с дължина а определя с околните стени ъгли,равни на 30 и 45 градуса. Намерете имеренията на правоъгълния паралепипед.
зад3.Основата на пирамида е триъгълник с една страна а и срещулежащ ъгъл \alpha околните ръбове на пирамидата определят с равнината на основата ъгъл \beta намерете височината на пирамидата
Това са задачите благодаря ви предварително наистина ми е много трудно и ви моля за помощ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
dark_mast Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jan 13, 2008 6:35 pm Заглавие: |
|
|
| Моля Ви помогнете ми защото ми е много спешно мерси предварително. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|