Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Grands Редовен
    гласове: 5
|
Пуснато на: Thu Dec 20, 2007 4:25 pm Заглавие: Две програми на C++ |
|
|
Трябват ми две програми, ще съм много благодарен ако ми помогнете, защото не мога да се справя сам. Просто знанията ми не стигат да ги напиша.
1 задача:
В масивите A(N) и B(M) са дадени кеофициентите на два полинома. Да се получат коефициентите на сумата, разликата и произведението им.
Ясно ми е че трябва да ги сравнява отзад напред заради степените, ясна ми е логиката, но не мога да я напиша.
2 задача:
Тази програма ми трябва от чисто практическа нужда. Имам дълъг списък с думи на английски (не повече от 5000), но някои се повтарят. Трябва ми програма, която при въвеждането на думата ще проверява дали е вече въведена и ако не е, ще я записва в даден масив. Да кажем, за край на масива да трябва да се въведе думата krai или да свършва по някакъв друг начин. След това да ми извежда списъка с думите, т.е. без повторенията. Ще съм ви много благодарен, ако ми помогнете. Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Grands Редовен
|
Пуснато на: Wed Dec 26, 2007 11:24 am Заглавие: |
|
|
| Никой ли няма възможност да помогне? |
|
|
 |
Grands Редовен
|
Пуснато на: Sat Dec 29, 2007 2:51 pm Заглавие: |
|
|
| Стига бе, хора, разчитах на вас да помогнете. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|