Регистрирайте се
Спешно!!!!Тази физика ще ме умори,моля помогнете ми пак:)
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
smarfietka Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Dec 04, 2007 7:03 pm Заглавие: Спешно!!!!Тази физика ще ме умори,моля помогнете ми пак:) |
|
|
Топче с маса m = 130 g е хвърлено под ъгъл α= 45º към хоризонта с начална скорост V0 = 25 m/s. намерете модула на вектора на момента на импулса на топчето, относно точката на хвърляне в зависимост от времето на движението. Определете L на върха на траекторията, като пренебрегнете съпротивлението на въздуха.
Много моля да ми помогнете. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Relinquishmentor Фен на форума

гласове: 30
|
Пуснато на: Tue Dec 04, 2007 7:13 pm Заглавие: |
|
|
| Колежке, щом физиката не ви се нрави, от какъв зор се записахте да я учите ? |
|
|
 |
b1ck0 Напреднал

гласове: 2
|
Пуснато на: Tue Dec 04, 2007 7:32 pm Заглавие: |
|
|
//оффтопик
Има къде по-интерстни неща във физиката, защо във всички ВУЗ-вое наблягат на топчетата? |
|
|
 |
smarfietka Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Dec 04, 2007 7:47 pm Заглавие: Ами |
|
|
| Relinquishmentor написа: | | Колежке, щом физиката не ви се нрави, от какъв зор се записахте да я учите ? |
Какво да Ви кажа колега, не че искам да уча физика от физика и математика бягам,ама си ги уча пак Какво да правя,че уча химия,но са ми натресли и физика и математика
Благодаря Ви все пак за прочита на задачата ми
Обещавам,че вече няма да офтопикясвам със задачи в този форум |
|
|
 |
Relinquishmentor Фен на форума

гласове: 30
|
Пуснато на: Tue Dec 04, 2007 8:35 pm Заглавие: |
|
|
off Значи тогава имаме един и същ преподавател, защото домашните ни чудно съвпадат . Между другото задачата е решена в жълтия сборник на Цакин, може да си го купите от книжарницата на ФМИ, цена - 5 лв. |
|
|
 |
smarfietka Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Dec 04, 2007 9:43 pm Заглавие: |
|
|
| Relinquishmentor написа: | off Значи тогава имаме един и същ преподавател, защото домашните ни чудно съвпадат . Между другото задачата е решена в жълтия сборник на Цакин, може да си го купите от книжарницата на ФМИ, цена - 5 лв. |
Едва ли Уча в ПУ "П. Хилендарски", а за този сборник несъм и чувала, но ако кажеш в кой ВУЗ учиш ще поръчам да ми го купят Мн ти благодаря все пак за инфото |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|