| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krisi Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Jul 20, 2006 6:49 pm Заглавие: Help за мен !!!!!! |
|
|
Здравейте на всички във форума! Съвсем случайно попаднах на вас . И това е супер, защото от доста време ме мъчат някои въпроси. Идващата учебна година ще съм в 11 клас.Уча в езикова , а не в математическа гимназия. Но въпреки това искам да кандидатствам с математика, защото макар и да е доста трудно знам , че тя е най-благодарна за изпит. Проблемът ми е, че подготовката ми не е на нивото на СМГ ( уча задължителна подготовка ). Това ме води до необходимостта да взимам уроци/курсове, за да мога да добия самочувствие за кандидатстудентски изпит.Прочетох някои неща във форума, но се отнасяше за средния курс.
Моля за повече info ще бъда благодарна  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
MuTaKa Редовен
    гласове: 2
|
Пуснато на: Thu Jul 20, 2006 9:11 pm Заглавие: |
|
|
Отиваш на 20 септември в СМГ и се записваш на курс... после отиваш на 1 октомври във ВИАС, качваш на последния етаж и питаш къде можеш да откриеш Топалов...
Ако направиш тези неща, поне средно интелигентна си и се постараеш да отделяш по 1-2 часа на ден да решаваш задачи ти гарантирам оценка над 5.50 във всеки един ВУЗ в България!!! |
|
|
 |
maia Редовен
|
Пуснато на: Thu Jul 20, 2006 9:30 pm Заглавие: krisi |
|
|
| вземи си още сега едно ръководство эа решаване на кандидатстудентски задачи, има не лоши, например на Паскалев и решавай сама, поглеждай и отговорите и решенията, не се хвърляй веднага на скъпи уроци, понякога попадаш на нелоялни преподаватели. Върви с материала от училище успоредно. |
|
|
 |
glupaviq Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Jul 20, 2006 9:40 pm Заглавие: |
|
|
| ех , гимназията поне е по-добре отколкото техникум , хем учиме задължителна подготовка , хем 12-тия клас нямаме Математика (Само ЗИП) , другата година ще завърша ,и сигурно СУ или ТУ за информатика ама това лято сигурно трябва мнгоо яко да се занимавам с математика , я кажете дали да ходя на интензивен курс в ТУ за 10 дни (по 7 часа на ден ) |
|
|
 |
MuTaKa Редовен
|
Пуснато на: Fri Jul 21, 2006 10:14 am Заглавие: |
|
|
Недей да ходиш на интензивен курс, където и да е! Можеш да ходиш на курс от септември в СУ или ТУ. Там няма да научиш абсолютно нищо, но ще ти дават целенасочено задачи, каквито ще се паднат на изпита в съответния университет.
maia: колкото до решаването на задачи сам... вярно че и сам воинът е воин, самоче при нивото на нашето средно образование... трудно човек би могъл да се подготви сам, освен ако не е супер талантлив
... курсовете в СМГ не са скъпи изобщо - 360 лв. за цялата година, като се внасят на 3 модула по 120. Любомир Топалов дава частни уроци срещу 10 лв. / час (астрономически). Предпочита да работи с по двама души и ако успееш да си намериш някой, с който да ходиш се пада по 5 лв. на час. А 5 лв. за това време ше изхарчиш в някое кафе, ако не ходиш на уроци  |
|
|
 |
krisi Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Jul 21, 2006 4:22 pm Заглавие: |
|
|
Страшно ви благодаря !!! Честно казано не знаех, че в СМГ има курсове. А нещо повече за преподавателите случайно ? |
|
|
 |
krisi Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Jul 21, 2006 4:25 pm Заглавие: |
|
|
| Не мисля, че самоподготовката е добра идея. Все пак... друго си е да има кой да ти обясни, да ти помогне. |
|
|
 |
krisi Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Jul 21, 2006 4:28 pm Заглавие: |
|
|
| Бихте ли ми казали, според вас , колко часа седмично са необходими? |
|
|
 |
MuTaKa Редовен
|
Пуснато на: Sat Jul 22, 2006 1:07 pm Заглавие: |
|
|
В СМГ аз препоръчвам Николов... Иван Симеонов не знам дали дава уроци на кандидатстуденти. Не се записвай при Колев. Не че е лош учител, ма е много истеричен
... инъче там уроците са събота и неделя по 4-5 часа с междучасия.. а през седмицата е добре да отделяш поне час-два на ден
... инъче.. винаги можеш да попиташ тук за нещо, което не ти е ясно
желая ти успех! |
|
|
 |
krisi Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 22, 2006 3:56 pm Заглавие: |
|
|
Много ти благодаря отново! Информацията, която ми даваш ми е мнооого полезна  |
|
|
 |
glupaviq Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Jul 22, 2006 6:17 pm Заглавие: |
|
|
| MuTaKa написа: | Недей да ходиш на интензивен курс, където и да е! Можеш да ходиш на курс от септември в СУ или ТУ. Там няма да научиш абсолютно нищо, но ще ти дават целенасочено задачи, каквито ще се паднат на изпита в съответния университет.
|
ахам , ама тия курсове са еднакви , смисъл един и същ материал ще преподават , дали е ускорен, интензивен или нормален , затова аз мисля сега да уча целия материал , за да после като ходя да имам представа закакво преподават , след като мина курса пак да се занимавам с нещата , които са ми преподавали до изпита, по такъв начин мисля да уча , някой пробвал ли е ?? , дали има ефект така ?? |
|
|
 |
MuTaKa Редовен
|
Пуснато на: Sun Jul 23, 2006 10:18 am Заглавие: |
|
|
... ми.. аз съм пробвал да чета теория и да решавам задачи по теорията.. това има ефект със сигурност
.. не много задачи.. а достатъчно, за да схванеш принципа. |
|
|
 |
glupaviq Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jul 23, 2006 10:32 am Заглавие: |
|
|
| дам , и аз така , смисъл вече съм изучил сам почти целия материал по Алгебра ( теоретичните неща ) , горе долу мога да решавам , ама натрудните задачи още се мъча да ги решавам , нямам много опит , искам да ви питам за някаква книжка с горе долу като на конкурсни изпити задачи и подробни решенията по тях ??? и по алгебра и по геометрия ако може , защото искам до край на лятото да владея поне алгебра и следтова повече геометрия да се занимавам ( теоретичните неща и решаване на задачи) и решаване на задачи по алгебра . И още нещо , Според вас времето от сега достатъчно ли е ? |
|
|
 |
krisi Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Jul 24, 2006 8:15 am Заглавие: |
|
|
Oх, леле!!! И твоята никак не е лесна  |
|
|
 |
krisi Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Jul 24, 2006 8:16 am Заглавие: |
|
|
| А кое училище завършваш? Коя професионална гимназия? |
|
|
 |
glupaviq Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Jul 24, 2006 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Хенри Форд  |
|
|
 |
krisi Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Jul 24, 2006 8:06 pm Заглавие: |
|
|
| А да , знам го |
|
|
 |
krisi Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Jul 24, 2006 8:10 pm Заглавие: |
|
|
Ама, защо така се пишеш глупавият ? |
|
|
 |
glupaviq Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Jul 24, 2006 10:38 pm Заглавие: |
|
|
хаха защото просто виждам че има много разбирачи , и аз сравнено с тях съм нищо , и просто така  |
|
|
 |
vel_ Начинаещ
  гласове: 1
|
Пуснато на: Sat Aug 19, 2006 8:47 pm Заглавие: |
|
|
Здравей!
Много съвети наистина. Но все пак дето се вика, всеки от своята камбанария. Много е важно сам(или сама ) да определиш своето ниво в математиката, ако решаваш да се занимаваш с нея.
Съветвам те, вземи учебник за, да кажем 6 клас. Провери себе си, т. е. решава6 ли всички задачи от него. Ако те затруднява, изчисти проблема и тогава продължавай.
Успех!  |
|
|
 |
|