Регистрирайте се
Диференциално уравнение - помощ
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
karchevz Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Oct 06, 2007 6:50 pm Заглавие: Диференциално уравнение - помощ |
|
|
Здравейте,
Имам проблем със посоченото по-доло диф уравнение. В него едната променлива участва с лявата и дясната си граница. Въобще не ми е ясно как това ще повлияе на решението. Извинявам се ако задавам глупав въпрос, но математиката не ми най-силната страна . Много ще съм ви благодарен ако можете да ми помогнете.
[tex]V C(0-) = V C(0+) - D(\frac{dC}{ dz})[/tex] (при z=0+);
[tex](\frac{dC}{ dz})[/tex] (при z=L) =0;
[tex]V\frac{dC}{dz } = kC;[/tex]
C е променлива, z се изменя от 0 до L; V e функция наС; C(0-) и С(0+) мисля,че са лявата и дясната граница. В уравнението са посочени така като + и - са суперскрипт.Не е пояснено повече. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
liq18 Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Oct 07, 2007 2:43 pm Заглавие: |
|
|
и аз имам нужда от помощ,някой може ли да ми каже сайт за решени задачи върху бином на нютон и суми, и за множества  |
|
|
 |
Infernum Фен на форума

гласове: 20
|
Пуснато на: Sun Oct 07, 2007 6:43 pm Заглавие: |
|
|
| Ми незнам по какъв начин може да ти се помогне. Може първо да си изясниш какво е дадено и какво се търси, защото ако ти сам не знаеш какво искаш да направиш, няма човек който да знае. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|