Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
v1rusman Напреднал

гласове: 10
|
Пуснато на: Wed Sep 12, 2007 10:07 pm Заглавие: ВЪПРОС ? |
|
|
Може ли някой да ми предложи сборник по математика за 9.клас,който да
съдържа трудни задачи(изключвам този на Паскалеви,който е заедно с учебника),подобно на изданията на "Педагог" или "Интеграл"Добрич например.Предложенията от сайта са за 9-12клас и затова се допитвам до вас! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
OuteR Spac3 Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Sep 12, 2007 11:01 pm Заглавие: |
|
|
| само за 9 клас не знам ....но мога да ти препоръчам сборника на Хаджийски и Чакърян. можеш сам да прецениш кой задачи покриват изучения материал. |
|
|
 |
Pinetop Smith Фен на форума

гласове: 87
|
Пуснато на: Thu Sep 13, 2007 7:33 am Заглавие: |
|
|
Ако Пенка Рангелова е издала сборник за 9-ти клас, вземи си го. Също така горещо ти препоръчвам двете части на ръководствата по планиметрия на Константин Петров - старо, но златно - и сборникът "Геометрия" на Коларов - група В обикновено реже глави.
Ръководството пише, че е за 6-11 клас, но не съм видял нищо под 9-ти с изключение на едни еднакви триъгълници в първите пет странички, а на Коларов е за 8-ми до 12-ти, но мисля, че ще ти вършат работа. |
|
|
 |
soldier_vl VIP
   гласове: 22
|
Пуснато на: Sun Oct 07, 2007 11:48 am Заглавие: |
|
|
| Аз имам една железна книжка от балканската война: Ръководство за решаване на задачи по математика на Константин петров. Доста от задачите в сборниците на Коларов са взети от този и от разни руски сборници. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|