Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
daniekka Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Sep 07, 2007 9:58 am Заглавие: SVUBIT |
|
|
zdravejte hora,iskah da popitam ne6to,ama neznaeh kyde da go napi6a,zatova hvanah tuk
az sega 6te sym 12ti klas i mislq da kandidatsvam s matematika, naso4ila sym se na edno mqsto,no skoro popadnah na SVUBIT -specializirano vis6e u4ili6te po bibliotekoznanie i informacionni tehnologii....... iskam da popitam nqkoi znae li kakvi sa tiq proslovuti testove, s koito se vliza, tyrsih navsqkyde, no ni6to nqma,aide ako nqkoi znae, molq vi da kajete kakvo predstavlqvat gore dolu, po-specialno za specialnostite IT i IB! nikyde ni6to ne pi6e neznam kakvi poznaniq mi trqbvat pone po koi predmeti na kakvo nivo gore dolu, to taka brat4e tymna indiq, vyrvi 4e se opravqi mersi mnogo predvaritelno,na tezi koito 6te mi otgovorqt. 4akam.................  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
uktc VIP

гласове: 15
|
Пуснато на: Fri Sep 07, 2007 10:55 am Заглавие: |
|
|
| Мързи ме да чета шльокавица... |
|
|
 |
Fed VIP

Регистриран на: 24 May 2007 Мнения: 1136 Местожителство: София (Русе)
  гласове: 33
|
Пуснато на: Fri Sep 07, 2007 11:08 am Заглавие: |
|
|
| Аз го прочетох, но си нямам никаква представа. |
|
|
 |
daniekka Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Sep 07, 2007 11:11 am Заглавие: |
|
|
айде моля те отговори,ако знаеш нещо,питам за СВУБИТ за тестовете какви са че вече много се обърках никъде нищо не пише.......... |
|
|
 |
Poki Начинаещ

|
Пуснато на: Tue Sep 18, 2007 12:42 pm Заглавие: |
|
|
Здравей. Извинявай, че чак сега отговарям на въпроса ти, но чак сега видях темата случайно като търсех в гуугал.Надявам се да прочетеш това, което ще напиша все пак. Значи тази година кандидатсвах във СВУБИТ и ходих на 2та теста - за ИТ, и за ИБ и ИС. Тестовете са елементарни, не бях учил нищо да се подготвям за тях, освен това, което бях научил в даскало, при положение че и там не сам си давал много зор. На единия изкарах 5.35, а на другия 5.30. Теста представлява 50 вапроса по математика, 20 по български и 20 по ИТ или Информатика в зависимост от специалноста, за която е. Значи аз не си взех, но има едни книжки с примерни вапроси, които струват мисля че 8 лева.Ако решиш вапросите в тая книжка по 2 пъти сам сигурен(по математика, български и ИТ), че ще имаш над 5.Както казах аз не съм ги решавал, но не мога да кажа че съм тъп, и успях да се справа на теста, който ми се стори страшно лесен.Такаче няма да се плашиш, сега незнам догодина как ще е положението но предполагам, че теста ще е подобен.Въпросите по математика бяха от рода некви квадратни уравнения, или някви триъгълници, ама супер основни неща. И има само 3 възможни отговора.За бала се взима оценката по математика за всички специалности, и по физика или чужд език или ИТ, за различните специалности.За ИТ беше физика със сигурност такаче ако там ти е ниска оценката, но искаш да влезнеш в тази специалност, може да се явиш на повишителен.Аз имах 4.50 по физика и 5.33 по математика и със 5.35 на теста влезнах на 2ро класиране.Еми освен да ти пожелая успех, аз на 1ви октомври започвам даскало, ако те интересува нещо по конкретно може да ми пишеш на skype - pokibg
Надявам се да съм ти помогнал. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|