| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
administrator Site Admin
Регистриран на: 12 Oct 2005 Мнения: 284 Местожителство: София(Варна)
      гласове: 14
|
Пуснато на: Sun May 28, 2006 10:07 am Заглавие: Математика в България |
|
|
Какво мислите за обучението по математика в българските училища?
На ниво ли е? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
tron Начинаещ

|
Пуснато на: Sun May 28, 2006 10:25 am Заглавие: Re: Математика в България |
|
|
| С всяка изминала година нивото на обучението по математика пада. Много от материала по предмета се изпуска по една или друга причина и знанията им в отделните дялове по математика са по-бедни. |
|
|
 |
valesh Начинаещ

|
Пуснато на: Sun May 28, 2006 6:30 pm Заглавие: |
|
|
| Ами то си зависи от учителя.Моя учител си е печен човек и обяснява как тряаа. |
|
|
 |
Summer` Начинаещ

гласове: 1
|
Пуснато на: Tue Dec 19, 2006 4:36 pm Заглавие: Re: Математика в България |
|
|
| teacher написа: | Какво мислите за обучението по математика в българските училища?
На ниво ли е? |
Мисля, че в моето училище обучението по математика е на ниво. Учителите по математика (в моето у-ще) са хора, които наистина си разбират от работата и държат на предмета си. Никога не пропускаме нищо важно. Всичко ни е обяснено както трябва, понякога дори стоим по 2-3 часа на един урок, за да може всички да го разберат и все пак има хора, на които колкото и да им се обяснява пак нищо не схващат. |
|
|
 |
phantom88 Редовен
|
Пуснато на: Tue Dec 19, 2006 8:06 pm Заглавие: |
|
|
Според мен нивото по математика в България се определя главно от това как се преподава в училищата и смятам , че сме на едно много добро ниво. |
|
|
 |
Niki_kl Начинаещ
|
Пуснато на: Wed Nov 14, 2007 5:56 pm Заглавие: |
|
|
| Аз уча В СМГ и смятам че нивота там е много високо. Но имам много познати в не чак толкова елитни училища, които не учат нищо друго освен уроците в учебника ( а дори и това не искат да разберат). Според мен като цяло математическото образование не е особено високо. Но това не значи че в българия няма добри математици. Всичко си е до човека - ако не иска да разбере математиката няма начин да му я налееш в главата. |
|
|
 |
|