| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
soldier_vl VIP
   гласове: 22
|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 2:01 pm Заглавие: УНСС |
|
|
| Някой ходил ли е вчера в УНСС на изпит??? И труден ли е бил изпита спрямо предварителния? Интересува ме, за да знам дали ще се дигнат оценките или ще се запазат както от предварителния. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
uktc VIP

гласове: 15
|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 2:11 pm Заглавие: |
|
|
В УНСС трудни задачи?
До миналата година имаше трудни задачи, но откакто решиха да станат машина за пари, вече няма. А няма и да има... |
|
|
 |
zhivo_zad Редовен

гласове: 14
|
|
|
 |
Fed VIP

Регистриран на: 24 May 2007 Мнения: 1136 Местожителство: София (Русе)
  гласове: 33
|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 5:35 pm Заглавие: |
|
|
| uktc написа: | В УНСС трудни задачи? |
Що бе, за нас въпросите по български от теста ще са трудни.  |
|
|
 |
bineto Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 6:28 pm Заглавие: |
|
|
Tрудни задачи почти нямаше. Въпроса е там, че трябва да си машина, за да решиш всички въпроси за 3 часа. Тези 6 човека, които имат пълно 6 са страхотни!!!  |
|
|
 |
soldier_vl VIP
|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 7:24 pm Заглавие: |
|
|
| Аз имам 5.93 на предварителния и то беше елементарано аз не знам изобщо хората как могат да изкарват под 5.5 а те масово изкарват под 4.5 |
|
|
 |
uktc VIP

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 7:43 pm Заглавие: |
|
|
| soldier_vl написа: | | Аз имам 5.93 на предварителния и то беше елементарано аз не знам изобщо хората как могат да изкарват под 5.5 а те масово изкарват под 4.5 |
Еми хей така. Една приятелка не беше пипнала, а изкара 4.50. Смятай. Ама като ти казвам, че е зле, значи наистина зле! От цялата алгебра знае само как да намира корени на квадратен тричлен! И това действие го прави за около 1 минута. Знам, защото ходих 3 пъти да й обяснявам задачи и се отчаях, като видях с какви знания е изкарала иначе нелошата оценка 4.50...
От УНСС вече нищо не става. |
|
|
 |
soldier_vl VIP
|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 7:51 pm Заглавие: |
|
|
Абе спрямо таз годишните оценки 4.5 е нищо. Ма аз се чуда как може да има толкова много хора, който да изкарват под 5.5 то си е срамота аре мани под 5.5 ма под 5 надоло си е срамота. То по-добре да не ходиш на изпита. На този изпит щом не можеш да вържеш 5 значи математиката ти е от слабите страни. Аз имам много познати, които са зле по математика, а са добре по история. Кво прават те ходат и на математика и на история. На история изкарват над 5.5 на математика 4.5 и за кво ходат на математика немога да разбера да се излагат ли да видат кво могат ли? Излишни пари ли имат? Ако толкоз много им се ходи да решават така некви задачки като на изпит да ми дадат на мен 20лв аз ще им дам задачи  |
|
|
 |
F-l-a-m-e Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 8:43 pm Заглавие: |
|
|
Много се дразня и като кажат някои, че тази година в УНСС имало повече кандидати отколкото в СУ. Ами много ясно, нали вече е тест и се води за по- лесно.
| soldier_vl написа: | Абе спрямо таз годишните оценки 4.5 е нищо. Ма аз се чуда как може да има толкова много хора, който да изкарват под 5.5 то си е срамота аре мани под 5.5 ма под 5 надоло си е срамота. То по-добре да не ходиш на изпита. На този изпит щом не можеш да вържеш 5 значи математиката ти е от слабите страни. Аз имам много познати, които са зле по математика, а са добре по история. Кво прават те ходат и на математика и на история. На история изкарват над 5.5 на математика 4.5 и за кво ходат на математика немога да разбера да се излагат ли да видат кво могат ли? Излишни пари ли имат? Ако толкоз много им се ходи да решават така некви задачки като на изпит да ми дадат на мен 20лв аз ще им дам задачи  |
|
|
|
 |
uktc VIP

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 8:48 pm Заглавие: |
|
|
| F-l-a-m-e, добър стил на писане е първо да цитираш когото желаеш, и след това да коментираш. |
|
|
 |
F-l-a-m-e Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Съгласна съм. Извинявам се, че не се уточних. Исках да направя коментар на едно момиче , което срещнах на изпита във ВИНС. Нямам никой в пред вид от форума.
| uktc написа: | | F-l-a-m-e, добър стил на писане е първо да цитираш когото желаеш, и след това да коментираш. |
|
|
|
 |
F-l-a-m-e Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 8:59 pm Заглавие: |
|
|
| В интерес на истината знам какви дадачи даваха преди ( когато даваха задачи ) в УНСС и ако трябва да ги сравня с тези от ТУ мога да кажа, че имаше много повече закачка в тях. |
|
|
 |
uktc VIP

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 9:02 pm Заглавие: |
|
|
Пример за добър пост:
| F-l-a-m-e написа: | Съгласна съм. Извинявам се, че не се уточних. Исках да направя коментар на едно момиче , което срещнах на изпита във ВИНС. Нямам никой в пред вид от форума.
| uktc написа: | | F-l-a-m-e, добър стил на писане е първо да цитираш когото желаеш, и след това да коментираш. |
|
Мой коментар. |
|
|
 |
uktc VIP

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Пример за лош пост:
Мой коментар.
| F-l-a-m-e написа: | Съгласна съм. Извинявам се, че не се уточних. Исках да направя коментар на едно момиче , което срещнах на изпита във ВИНС. Нямам никой в пред вид от форума.
|
|
|
|
 |
uktc VIP

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 9:04 pm Заглавие: |
|
|
| Мисълта ми е, че цитатът трябва да стои преди твоят коментар. Чат ли си? |
|
|
 |
F-l-a-m-e Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 9:10 pm Заглавие: |
|
|
| uktc написа: | | Мисълта ми е, че цитатът трябва да стои преди твоят коментар. Чат ли си? |
Йес. Извини ме, но вече 14 часа съм на работа. |
|
|
 |
uktc VIP

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 9:16 pm Заглавие: |
|
|
Евала  |
|
|
 |
Fed VIP

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 9:23 pm Заглавие: |
|
|
| Kaто модератор препоръчвам цитатът да стои преди коментара! |
|
|
 |
F-l-a-m-e Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 9:30 pm Заглавие: |
|
|
| А сега де! |
|
|
 |
uktc VIP

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 9:34 pm Заглавие: |
|
|
| F-l-a-m-e написа: | | А сега де! |
Той препоръча това, което аз казах. Няма сега, няма после Осмисли го добре и ще разбереш. |
|
|
 |
Fed VIP

|
Пуснато на: Sun Jul 15, 2007 9:47 pm Заглавие: |
|
|
Да, във форума всички така използваме цитатите, както аз препоръчах, както uktc препоръча. Нищо сложно.  |
|
|
 |
teddy Начинаещ
     гласове: 1
|
Пуснато на: Mon Jul 16, 2007 2:00 pm Заглавие: |
|
|
| soldier_vl написа: | На този изпит щом не можеш да вържеш 5 значи математиката ти е от слабите страни.  | или българският...имам 10 грешни по български и 2 по матматика |
|
|
 |
soldier_vl VIP
|
Пуснато на: Mon Jul 16, 2007 10:40 pm Заглавие: |
|
|
| Аз имам една грешка по бългърски и един не попълнен въпрос на математиката всичко ми е вярно а по бел едвам имам 4ки в даскало и то по милост. не знам кво си правил |
|
|
 |
Dream_Works Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Jul 16, 2007 11:52 pm Заглавие: |
|
|
Цяло чудо е, че имаш само 1 грешка по бългЪрски, но все пак те поздравявам... има напредък А според мен тези тестове в УНСС само прецакаха работата. Като цяло не одобрявам тестовете като метод за изпитване, поне по математика, защото винаги има вероятност да си играеш тото. Класиката си е в темата с 4 (или 8, или 10) задачки. Аз като кандидатствах се дразнех, че с БЕЛ може да кандидатстваш за Икономика на индустрията (например) и до днес не успявам да си обясня какво общо има индустрията с Пенчо Славейков и неговото "Cor Cordium" например.
За въпросния тест - само доказва, че УНСС са толкова западнали (в приема, обучението не знам как е), че просто няма накъде. И на всичкото отгоре, с цялата си наглост ми сложили 900 лева семестриална такса за магистратура, е не !!! |
|
|
 |
soldier_vl VIP
|
Пуснато на: Tue Jul 17, 2007 1:19 pm Заглавие: |
|
|
УНСС-Утре Носи Съответната Сума
Няма нужда от повече коментари. То излиза по евтино да учиш в някой елитен университет във Франция или Германия |
|
|
 |
bineto Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Jul 19, 2007 11:53 am Заглавие: |
|
|
| Dream_Works написа: | Цяло чудо е, че имаш само 1 грешка по бългЪрски, но все пак те поздравявам... има напредък А според мен тези тестове в УНСС само прецакаха работата. Като цяло не одобрявам тестовете като метод за изпитване, поне по математика, защото винаги има вероятност да си играеш тото. Класиката си е в темата с 4 (или 8, или 10) задачки. Аз като кандидатствах се дразнех, че с БЕЛ може да кандидатстваш за Икономика на индустрията (например) и до днес не успявам да си обясня какво общо има индустрията с Пенчо Славейков и неговото "Cor Cordium" например.
За въпросния тест - само доказва, че УНСС са толкова западнали (в приема, обучението не знам как е), че просто няма накъде. И на всичкото отгоре, с цялата си наглост ми сложили 900 лева семестриална такса за магистратура, е не !!! |
Аз неразбирам друго. Как с история да можеш да кандидатстваш за специалности като счетоводство или финансов контрол, или други подобни? Тези специалности си нямат нищо общо с хан Крум или със Съединението например. Разбирам, ако става въпрос за политология или право, но за специалности, в чиято основа стоят цифри и математика Съгласна съм, за икономически специалности да може да се кандидатства с география, но с история - изключено. И в един момент хора, които са изкарали 6 по история, а немогат да направят елементарна сметка ще заемат местата по финансов контрол или по счетоводството, при положение, че аз съм го учила 3 години и съм по-добра в сметките от тях. Ама не е само в УНСС!!! Така е в почти всички университети!!!  |
|
|
 |
|