| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
evldvlkll Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Apr 13, 2007 12:39 pm Заглавие: vtori krag olimpiada |
|
|
| nqkoi moje li da mi kaje kakvo trqbva da se znae osnovno kato tematika po otno6enie na teoriqta na 4islata v 9 klas za vtoriq krag na olimpiadata? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Fri Apr 13, 2007 7:44 pm Заглавие: |
|
|
и аз съм девети клас и ще те зарадвам, че олимпиадата е два дена и е с материал 9-12 клас, така че доста неща трябва да се знаят  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Fri Apr 13, 2007 7:47 pm Заглавие: |
|
|
ААА извинявай... подведе ме тоя форум тс тс тс. Значи е с материал само за 9 клас, но едва ли ще дадат лесни задачи, може би с тригонометрични функции, макар и да може да се реши без тях, но с хиляди построения... просто гадая , но едва ли ще са лесни, така че be ware !  |
|
|
 |
veliko Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Apr 13, 2007 8:38 pm Заглавие: |
|
|
| Най-много да дадат ферма. Иначе сравнения разни. аз като бях 9 клас дадоха задача със [x] и една от Теория на числата (съответно 3 и 6 задачи) , която беше непосилна , май се решаваше само с сравнения. |
|
|
 |
veliko Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Apr 13, 2007 8:40 pm Заглавие: |
|
|
тогава не ми достигнаха 3 точки за 3 кръг, миналата година 5 ггггггрррррррррррррррррррр  |
|
|
 |
veliko Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Apr 13, 2007 8:43 pm Заглавие: |
|
|
А колкото до това за матеряла 9-12 клас, това е преди години. не очаквай неучени неща ( освен 3 и 6 задачи) и гледай внимателно на хомотетия на всички геометрични задачи. в 9 клас се скъсват да дават такива задачи  |
|
|
 |
|