| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ChaRoVNiCa^ Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Apr 01, 2007 6:22 pm Заглавие: SPeshna nujda ot pomosht |
|
|
Kakto si re6avah az nai-nevinno trigonometri4ni uravneniiitsa nedelq sledobeda, izvednuj neshto mnogo nepriqtno me smuti...
Vuprosa mi e..
Kogato re6avam trigonometri4no uravnenie s definicionno mnojestvo ot (n;-n) ot pi do minus pi... kak da razbera v koordinatnata ravnina na trigonometri4nata okrujnost kude e razpolojeno minus pi...
Molq vi prosvetlete me ot nekiv testove e zada4akata |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
ivantes Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Apr 01, 2007 10:40 pm Заглавие: |
|
|
| ami parvo ! kogato vtoroto ramo na agala se varti v obratna posoka na 4asovnikovata strelka aglite se polojitelni toest ot 0 do 360 ! kogato oba4e ramoto tragne po 4asovnikovata strelka togava aglite stavat otricatelni i tam kadeto e 270gr. se kazva 4e e -90 i taka natatak ! toest znaka minus opredelia v kakva posoka se varti ramoto na agala ! a v edin primer kato tozi koito si dala ot п do -п toest ramoto se namira v na4alno polojenie na 180gr. i zapo4va da se varti v posoka na 4asovnikovata strelka ! triabva vse pak da imame predvid i za koia trigonometri4na funkcia stava vapros !!! razbira se tuk moje da se napravi i drugi grafi4ni izlojenia no mislia 4e tova za u4enik ot srednia kurs e dostata4no |
|
|
 |
ChaRoVNiCa^ Начинаещ

|
Пуснато на: Mon Apr 02, 2007 8:40 pm Заглавие: re |
|
|
Na men mi e qsno koe e pi i minus pi... vuprosa e v gradusi kak da go opredelq kude e tva minus pi....
spored men minus pi e 180 gradusa... a pi pak e 180 gradusa.. ako vzimam za nachalna to4ka nulata... ot kude do kude mi e intervala ...  |
|
|
 |
|