Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tony_89 Фен на форума
   гласове: 29
|
Пуснато на: Wed Mar 21, 2007 6:53 am Заглавие: Проблем |
|
|
Напоследък забелязах един проблем - не мога да пращам лични съобщения. Отначало само на един човек нещо не успявах, ама вчера след като се опитах и на друг, видях, че не мога на никого. Съобщението си седи в изпратени и не се мести в получени. Каква може да е причината?
P.S. Извинявам се, ако не съм уцелил мястото, където да си задам въпроса, ама не се сетих за друг начин. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
uktc VIP

гласове: 15
|
Пуснато на: Wed Mar 21, 2007 1:08 pm Заглавие: |
|
|
При мен не се наблюдава такъв проблем.
Възможно е хората, на които пращаш съобщения да са с пълна папка "Входящи" и затова да не получават съобщенията ти.
Прати ми на мен и ще ти кажа дали съм го получил. |
|
|
 |
phantom88 Редовен
   гласове: 1
|
Пуснато на: Thu Mar 29, 2007 9:43 pm Заглавие: |
|
|
Според мен този проблем не е точно такъв.Според тебе Tony_89 не може да изпраща съобщения на никой заради препълнени пощи => на всички ни пощите трябва да са препълнени, в което много се съмнявам. |
|
|
 |
Tony_89 Фен на форума
   гласове: 29
|
Пуснато на: Fri Mar 30, 2007 5:40 am Заглавие: |
|
|
Все пак проблемът се разреши. Нещо ми се беше забавило самото пращане, но напоследък видях, че мога да си пращам  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|