Регистрирайте се
Учебник по математика 12 клас
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aaabbb1 Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Dec 10, 2009 4:38 pm Заглавие: Учебник по математика 12 клас |
|
|
Направих най-глупавото нещо.. Утре имам класно по математика, но днес съм на вилата и по погрешка съм взел учебника за 11 клас.. Много ви моля ако някой има учебник за 12 клас нека сканира целия раздел стереометрия и го сложи тук.. Умолявам ви ! Много ми е спешно, до утре трябва да се подготвя.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mathinvalidnik Фен на форума

гласове: 20
|
Пуснато на: Thu Dec 10, 2009 5:04 pm Заглавие: |
|
|
хах,и аз утре имам калсно.виж какво ако искаш дай скайп на ЛС и може да измислиме нещо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Thu Dec 10, 2009 8:22 pm Заглавие: |
|
|
Хах целия раздел стереометрия... а да ти пратим учебник по пощата не искаш ли? Щом имаш класно и недостатъчно знания, то е по-добре да не ходиш по вили, а да си седиш у вас и да учиш :] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sssss Фен на форума
   гласове: 50
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
aaabbb1 Начинаещ

|
Пуснато на: Thu Dec 10, 2009 9:24 pm Заглавие: |
|
|
martosss написа: | Хах целия раздел стереометрия... а да ти пратим учебник по пощата не искаш ли? Щом имаш класно и недостатъчно знания, то е по-добре да не ходиш по вили, а да си седиш у вас и да учиш :] |
Не мисля, че е нужно да ти се обяснявам, но си счупих пръста.. Както и да е ; ) Благодаря на seppen за помощта  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|