Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Mon Nov 23, 2009 10:13 am Заглавие: Главоблъсканици |
|
|
Тъй като вчера имаше състезание по главоблъсканици ви предлагам да се пробвате с една от задачите - slither link, или още loop the loop, или казано на български - огради :
http://www.puzzle-loop.com/
Правилата и някои от стратегиите за решаване може да намерите в уикипедиа(гугъл знае всичко )
Предизвиквам ви да решите специалния избор за седмицата - 30 x 40 Всяка седмица се генерира нов, така че всяка седмица имате шанс Аз последно го бях решил за малко под 1 час  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
krainik Фен на форума
  гласове: 44
|
Пуснато на: Mon Nov 23, 2009 4:52 pm Заглавие: |
|
|
E, сега поне си признай, че тия главоблъсканици ги решаваме от 1 година ;] Бтв, честито първо място в Пловдив - надявам се не се е изтрила напълно статуетката  |
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Tue Nov 24, 2009 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Не се е изтрила още , при това погледнато технически не е само от Пловдив, а от цяла България, защото в София също имат по-малко точки от мен.  |
|
|
 |
krainik Фен на форума
  гласове: 44
|
Пуснато на: Tue Nov 24, 2009 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Ем, аз съм четвърти в Пловдив и не ме интересува какъв се водя в България. Стига ми, че съм в отбора  |
|
|
 |
dgs Редовен
    гласове: 13
|
Пуснато на: Fri Nov 27, 2009 9:09 pm Заглавие: Re: Главоблъсканици |
|
|
| martosss написа: | Аз последно го бях решил за малко под 1 час  |
На мен, седмичния пъзел ми отне малко повече от три часа. При това, с много напъване. ... Все пак, за пръв път се заиграх с тия пъзели преди три дни.
... Ако имаше повечко цветове, щеше да е по-лесно с големите пъзели.
Така или иначе, това е супер занимавка за хора с повечко свободно време. |
|
|
 |
martosss VIP Gold

|
Пуснато на: Sat Nov 28, 2009 10:49 am Заглавие: |
|
|
хех, браво, поне си го решил докрай Иначе пробвай www.puzzle-bg.com , там има доооста повече пъзели, ако се интересуваш. Организират се шампионати, в които може да участват хора от всякаква възраст(по Судоку И Пъзели), така че което ти се отдава повече - на него отиваш(те принципно са свързани нещата, така че най-добре и на двете ). |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|