Регистрирайте се
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rashi101 Начинаещ

Регистриран на: 12 Mar 2009 Мнения: 36 Местожителство: Стара Загора
       гласове: 3
|
Пуснато на: Fri Nov 06, 2009 9:56 pm Заглавие: И аз да се представя :) |
|
|
Здрасти Покрай тези грипни ваканции най-после ми се откри малко свободно време и аз да се представя
Имe: Рада (може да ми викате Раши или Ради, или въобще както ви падне )
Години:15
РД: 23.10 (Скорпион )
Град: Стара Загора
Кажи нещо, което трябва да знаем за теб: Амиии... адски съм непостоянна. Сериозно. Математиката засега е единственото нещо, задържало вниманието ми достатъчно дълго... 5 години всъщност (леле, кога минаха ). Много ме кефи всичко, свързано с математиката, а най-вече нещата, които са твърде сложни, за да ги разбера (но все пак опитвам ). Мразя задачите от учебника за първо равнище .
Откъде разбра за сайта: Гугъл е велик  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
martosss VIP Gold

Регистриран на: 17 Mar 2007 Мнения: 3937 Местожителство: Somewhere over the rainbow
   гласове: 213
|
Пуснато на: Sat Nov 07, 2009 9:31 pm Заглавие: |
|
|
"Мразя задачите от учебника за първо равнище"
И аз ги мразя - толкова са лесни!
А иначе спортуваш ли нещо? С някаква извънкласна дейност занимаваш ли се?
Имаш ли някаква идея с какво искаш да се занимаваш след като свършат тези няколко години почивка(училище)?
Какви са очакванията ти от форума? Да разбереш материала? Да начуиш нещо допълнително?
П.П. И това че те кефя някакъв намек ли беше?  |
|
|
 |
rashi101 Начинаещ

Регистриран на: 12 Mar 2009 Мнения: 36 Местожителство: Стара Загора
       гласове: 3
|
Пуснато на: Sun Nov 08, 2009 2:23 pm Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | П.П. И това че те кефя някакъв намек ли беше? |
Хах, не Обикновено приемам и казвам всичко доста буквално, така че от мен не трябва да се очакват каквито и да било намеци
Сега подред за другите ти въпроси: не спортувам особено много, уж ходя на спортни танци, но за последните 2 месеца съм ходила всичко четири пъти на тренировка. Компенсирам с това, че съм се записала на всички възможни СИПове в училище: математика, математическа лингвистика, астрономия, фотография... Сигурно ако направят сип по "всички знания, които АБСОЛЮТНО НИКОГА няма да ти потрябват", ще се запиша и на него След училище искам да следвам теоретична математика в някой готин университет,където не приемат хора с тройки или четворки на изпита Именно затова съм тук, във форума - искам да науча колкото се може повече по математика и да попадна на горепосоченото място (а и да не говорим , че ми е адски забавно да решавам някакви по-интересни задачи, а теорията на числата много ме кефи). Колкото до това след университета - наистина нямам никаква представа, знам само, че учителка няма да стана за нищо на света! Впрочем, приемам професионални насоки и предложения  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|