Регистрирайте се
Някой да се яви на изпит вместо мен..добро заплащане-ВСУ!
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
opravdanieto Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Oct 21, 2009 4:23 pm Заглавие: Някой да се яви на изпит вместо мен..добро заплащане-ВСУ! |
|
|
| Ако може някой да се яви вместо мен на изпит по линейна алгебра и аналитична геометрия на 24.10.2009г..добро заплащане..Варненски свободен университет..за повече информация пишете ми в skype: opravdanieto |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
Dark Angel Начинаещ
     гласове: 1
|
Пуснато на: Wed Oct 21, 2009 9:01 pm Заглавие: |
|
|
Хммм, забавно.
Много ми е интересно. В задачата се пита колко точно ще струва следването ти на вашите, ако плащаш за всеки изпит цели пет години?
А още по-жалкото е, че след пет години ще имаш едно висше без никакво покритие.
Би било хубаво през това време да се опиташ и да понаучиш нещичко, може един ден да ти влезне в употреба. |
|
|
 |
opravdanieto Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Oct 21, 2009 9:06 pm Заглавие: |
|
|
| Dark Angel написа: | Хммм, забавно.
Много ми е интересно. В задачата се пита колко точно ще струва следването ти на вашите, ако плащаш за всеки изпит цели пет години?
Би било хубаво през това време да се опиташ и да понаучиш нещичко, може един ден да ти влезне в употреба. | интересното е,че това което учим по ЛААГ няма нищо общо със специалността ми..уча за строителен инженер и никъде до сега на баща ми например не му се е наложило да смята матрици детерминанти и други такива...другите изпити съм си ги взел..но наистина нямам физическата възможност да правя проекти на AutoCAD почти всеки ден и да науча цял учебник за 4 дена...доста трудно е..а и парите за образованието си ги изкарвам сам..просто тази част от математиката не я разбирам..а и честно казано не ми е интересна..а когато 1 нещо не ти е интересно няма как да го научиш бързо,нали? ще бъда мн благодарен,ако освен креативни критики ми предложите решение на проблема по начина,по който аз съм определил  |
|
|
 |
ганка симеонова SUPER VIP

гласове: 298
|
Пуснато на: Wed Oct 21, 2009 9:19 pm Заглавие: |
|
|
| opravdanieto написа: | | Dark Angel написа: | Хммм, забавно.
Би било хубаво през това време да се опиташ и да понаучиш нещичко, може един ден да ти влезне в употреба. | интересното е,че това което учим по ЛААГ няма нищо общо със специалността ми..уча за строителен инженер и никъде до сега на баща ми например не му се е наложило да смята матрици детерминанти и други такива...другите изпити съм си ги взел..но наистина нямам физическата възможност да правя проекти на AutoCAD почти всеки ден и да науча цял учебник за 4 дена...доста трудно е..а и парите за образованието си ги изкарвам сам..просто тази част от математиката не я разбирам..а и честно казано не ми е интересна..а когато 1 нещо не ти е интересно няма как да го научиш бързо,нали? ще бъда мн благодарен,ако освен креативни критики ми предложите решение на проблема по начина,по който аз съм определил  |
Искаш да кажеш, че ще станеш строителен инженер, ще правиш изчисления, свързани със статика, съпротивление на материалите ( и в същото време, не знаеш действията, свързани с вектори- (ЛА)) и според теб, те не са ти необходими, а са безинтересни и ненужни? Ами, че то май цялото ПГС е на базата на математика
Ще проектираш сгради...И в същото време не знаеш, кога две прави имат пресечна точка.. |
|
|
 |
Dark Angel Начинаещ
     гласове: 1
|
Пуснато на: Wed Oct 21, 2009 10:12 pm Заглавие: |
|
|
| Никъде не се казва, че е лесно. Как да ти кажа, повече от 16 - 17 години не бях пипал математика и се наложи за два месеца да мина през целия материал изучаван в училище, че и още две седмици висша математика а ако си мислиш, че това време е достатъчно то се лъжеш. Но все пак в момента се готвя за изпит. Наистина не е лесно и предполагам, че си прав, че ако не ти е интересно няма да го разбереш. Обаче как да ти го кажа по-лесно... аз съм си избрал професия където математиката е основа на всичко а и от това, което си написал и ти си си избрал такава професия. Никой не те кара да си вземеш математиката сега. Имаш право да си влачиш няколко изпита и да ги вземеш, когато се почувстваш готов за това. Всъщност ти си знаеш най-добре. Предполагам, че говоря така заради ЕГН-то, но за мен лично е победа да успея да се справя, когато съм си дал дадена цел. А и да не оставяме и по-назад, че това си е измама и ако те хванат няма да е добре. А и всъщност ако мислиш, че толкова много знаеш, защо си губиш времето да учиш висше... щом си плащаш, по тази логика направо си купи диплома! |
|
|
 |
opravdanieto Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Oct 21, 2009 10:14 pm Заглавие: |
|
|
| ганка симеонова написа: | | opravdanieto написа: | | Dark Angel написа: | Хммм, забавно.
Искаш да кажеш, че ще станеш строителен инженер, ще правиш изчисления, свързани със статика, съпротивление на материалите ( и в същото време, не знаеш действията, свързани с вектори- (ЛА)) и според теб, те не са ти необходими, а са безинтересни и ненужни? Ами, че то май цялото ПГС е на базата на математика
Ще проектираш сгради...И в същото време не знаеш, кога две прави имат пресечна точка.. |
строителната механика я владея перфектно..още от 10-и клас се занимавам с подобни проекти и чертежи..работя с 2 програми,които изчислявам греди,колони и т.н. просто самия материал,който учим по ЛА е ...незнам..престарали са се хората...не трябва толкова задълбочено..според мен трябва повече да се набляга на механиката,съпромат-а и AutoCAD-а.... |
|
|
 |
opravdanieto Начинаещ

|
Пуснато на: Wed Oct 21, 2009 10:21 pm Заглавие: |
|
|
| Dark Angel написа: | | Никъде не се казва, че е лесно. Как да ти кажа, повече от 16 - 17 години не бях пипал математика и се наложи за два месеца да мина през целия материал изучаван в училище, че и още две седмици висша математика а ако си мислиш, че това време е достатъчно то се лъжеш. Но все пак в момента се готвя за изпит. Наистина не е лесно и предполагам, че си прав, че ако не ти е интересно няма да го разбереш. Обаче как да ти го кажа по-лесно... аз съм си избрал професия където математиката е основа на всичко а и от това, което си написал и ти си си избрал такава професия. Никой не те кара да си вземеш математиката сега. Имаш право да си влачиш няколко изпита и да ги вземеш, когато се почувстваш готов за това. Всъщност ти си знаеш най-добре. Предполагам, че говоря така заради ЕГН-то, но за мен лично е победа да успея да се справя, когато съм си дал дадена цел. А и да не оставяме и по-назад, че това си е измама и ако те хванат няма да е добре. А и всъщност ако мислиш, че толкова много знаеш, защо си губиш времето да учиш висше... щом си плащаш, по тази логика направо си купи диплома! |
не,виж..не казвам,че много зная..просто искам помощ..нищо повече..знам,че ако седна да уча ще се справя..просто в момента нямам никакво време а и едва ли ще се справя до събота сътринта..преди съм печелил Кенгуро..имаше такова математическо състезание..златен медал имах..така,че мисля,че математиката ми се отдава малко или много ..просто този материал е прекалено сух иии..ще се повторя за съжаление нямам никакво време..затова се обърнах към вас..ако някой може да ми помогне ще му се отблагодаря..не искам критики нито адмирации..искам помощ  |
|
|
 |
genoariel Начинаещ

|
Пуснато на: Sat Nov 07, 2009 11:09 pm Заглавие: |
|
|
| По-добре ходи на уроци. Ако имаш желание, мога да ти дам телефона на един много добър преподавател. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|