Регистрирайте сеРегистрирайте се

Някой да се яви на изпит вместо мен..добро заплащане-ВСУ!

Форум за математика Форуми -> Линейна алгебра(ЛА)
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
opravdanieto
Начинаещ

МнениеПуснато на: Wed Oct 21, 2009 4:23 pm    Заглавие: Някой да се яви на изпит вместо мен..добро заплащане-ВСУ!

Ако може някой да се яви вместо мен на изпит по линейна алгебра и аналитична геометрия на 24.10.2009г..добро заплащане..Варненски свободен университет..за повече информация пишете ми в skype: opravdanieto
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Реклама

Върнете се в началото
Dark Angel
Начинаещ

гласове: 1

МнениеПуснато на: Wed Oct 21, 2009 9:01 pm    Заглавие:

Хммм, забавно.
Много ми е интересно. В задачата се пита колко точно ще струва следването ти на вашите, ако плащаш за всеки изпит цели пет години? Wink
А още по-жалкото е, че след пет години ще имаш едно висше без никакво покритие.
Би било хубаво през това време да се опиташ и да понаучиш нещичко, може един ден да ти влезне в употреба.
Върнете се в началото
opravdanieto
Начинаещ

МнениеПуснато на: Wed Oct 21, 2009 9:06 pm    Заглавие:

Dark Angel написа:
Хммм, забавно.
Много ми е интересно. В задачата се пита колко точно ще струва следването ти на вашите, ако плащаш за всеки изпит цели пет години? Wink
Би било хубаво през това време да се опиташ и да понаучиш нещичко, може един ден да ти влезне в употреба.
интересното е,че това което учим по ЛААГ няма нищо общо със специалността ми..уча за строителен инженер и никъде до сега на баща ми например не му се е наложило да смята матрици детерминанти и други такива...другите изпити съм си ги взел..но наистина нямам физическата възможност да правя проекти на AutoCAD почти всеки ден и да науча цял учебник за 4 дена...доста трудно е..а и парите за образованието си ги изкарвам сам..просто тази част от математиката не я разбирам..а и честно казано не ми е интересна..а когато 1 нещо не ти е интересно няма как да го научиш бързо,нали? Smile ще бъда мн благодарен,ако освен креативни критики ми предложите решение на проблема по начина,по който аз съм определил Wink
Върнете се в началото
ганка симеонова
SUPER VIP

Местожителство: софия
гласове: 298

МнениеПуснато на: Wed Oct 21, 2009 9:19 pm    Заглавие:

opravdanieto написа:
Dark Angel написа:
Хммм, забавно.
интересното е,че това което учим по ЛААГ няма нищо общо със специалността ми..уча за строителен инженер и никъде до сега на баща ми например не му се е наложило да смята матрици детерминанти и други такива...другите изпити съм си ги взел..но наистина нямам физическата възможност да правя проекти на AutoCAD почти всеки ден и да науча цял учебник за 4 дена...доста трудно е..а и парите за образованието си ги изкарвам сам..просто тази част от математиката не я разбирам..а и честно казано не ми е интересна..а когато 1 нещо не ти е интересно няма как да го научиш бързо,нали? Smile ще бъда мн благодарен,ако освен креативни критики ми предложите решение на проблема по начина,по който аз съм определил Wink

Искаш да кажеш, че ще станеш строителен инженер, ще правиш изчисления, свързани със статика, съпротивление на материалите ( и в същото време, не знаеш действията, свързани с вектори- (ЛА)) и според теб, те не са ти необходими, а са безинтересни и ненужни? Ами, че то май цялото ПГС е на базата на математика Embarassed
Ще проектираш сгради...И в същото време не знаеш, кога две прави имат пресечна точка..
Върнете се в началото
Dark Angel
Начинаещ

гласове: 1

МнениеПуснато на: Wed Oct 21, 2009 10:12 pm    Заглавие:

Никъде не се казва, че е лесно. Как да ти кажа, повече от 16 - 17 години не бях пипал математика и се наложи за два месеца да мина през целия материал изучаван в училище, че и още две седмици висша математика а ако си мислиш, че това време е достатъчно то се лъжеш. Но все пак в момента се готвя за изпит. Наистина не е лесно и предполагам, че си прав, че ако не ти е интересно няма да го разбереш. Обаче как да ти го кажа по-лесно... аз съм си избрал професия където математиката е основа на всичко а и от това, което си написал и ти си си избрал такава професия. Никой не те кара да си вземеш математиката сега. Имаш право да си влачиш няколко изпита и да ги вземеш, когато се почувстваш готов за това. Всъщност ти си знаеш най-добре. Предполагам, че говоря така заради ЕГН-то, но за мен лично е победа да успея да се справя, когато съм си дал дадена цел. А и да не оставяме и по-назад, че това си е измама и ако те хванат няма да е добре. А и всъщност ако мислиш, че толкова много знаеш, защо си губиш времето да учиш висше... щом си плащаш, по тази логика направо си купи диплома!
Върнете се в началото
opravdanieto
Начинаещ

МнениеПуснато на: Wed Oct 21, 2009 10:14 pm    Заглавие:

ганка симеонова написа:
opravdanieto написа:
Dark Angel написа:
Хммм, забавно.

Искаш да кажеш, че ще станеш строителен инженер, ще правиш изчисления, свързани със статика, съпротивление на материалите ( и в същото време, не знаеш действията, свързани с вектори- (ЛА)) и според теб, те не са ти необходими, а са безинтересни и ненужни? Ами, че то май цялото ПГС е на базата на математика Embarassed
Ще проектираш сгради...И в същото време не знаеш, кога две прави имат пресечна точка..

строителната механика я владея перфектно..още от 10-и клас се занимавам с подобни проекти и чертежи..работя с 2 програми,които изчислявам греди,колони и т.н. просто самия материал,който учим по ЛА е ...незнам..престарали са се хората...не трябва толкова задълбочено..според мен трябва повече да се набляга на механиката,съпромат-а и AutoCAD-а....
Върнете се в началото
opravdanieto
Начинаещ

МнениеПуснато на: Wed Oct 21, 2009 10:21 pm    Заглавие:

Dark Angel написа:
Никъде не се казва, че е лесно. Как да ти кажа, повече от 16 - 17 години не бях пипал математика и се наложи за два месеца да мина през целия материал изучаван в училище, че и още две седмици висша математика а ако си мислиш, че това време е достатъчно то се лъжеш. Но все пак в момента се готвя за изпит. Наистина не е лесно и предполагам, че си прав, че ако не ти е интересно няма да го разбереш. Обаче как да ти го кажа по-лесно... аз съм си избрал професия където математиката е основа на всичко а и от това, което си написал и ти си си избрал такава професия. Никой не те кара да си вземеш математиката сега. Имаш право да си влачиш няколко изпита и да ги вземеш, когато се почувстваш готов за това. Всъщност ти си знаеш най-добре. Предполагам, че говоря така заради ЕГН-то, но за мен лично е победа да успея да се справя, когато съм си дал дадена цел. А и да не оставяме и по-назад, че това си е измама и ако те хванат няма да е добре. А и всъщност ако мислиш, че толкова много знаеш, защо си губиш времето да учиш висше... щом си плащаш, по тази логика направо си купи диплома!

не,виж..не казвам,че много зная..просто искам помощ..нищо повече..знам,че ако седна да уча ще се справя..просто в момента нямам никакво време а и едва ли ще се справя до събота сътринта..преди съм печелил Кенгуро..имаше такова математическо състезание..златен медал имах..така,че мисля,че математиката ми се отдава малко или много ..просто този материал е прекалено сух иии..ще се повторя за съжаление нямам никакво време..затова се обърнах към вас..ако някой може да ми помогне ще му се отблагодаря..не искам критики нито адмирации..искам помощ Smile
Върнете се в началото
genoariel
Начинаещ

МнениеПуснато на: Sat Nov 07, 2009 11:09 pm    Заглавие:

По-добре ходи на уроци. Ако имаш желание, мога да ти дам телефона на един много добър преподавател.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
   Форум за математика Форуми -> Линейна алгебра(ЛА) Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Може да прикачвате файлове
Може да сваляте файлове от този форум
Copyright © 2005-2021 math10.com.