Регистрирайте се
2 Детерминанти и подозрение за грешен отговор.
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
duronman Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Sep 27, 2009 7:30 pm Заглавие: 2 Детерминанти и подозрение за грешен отговор. |
|
|
Здравейте, това е моят първи пост във този форум
Работата ми е много далеч от математикат аи т.н., но записах задочно икономическо образование и сега се боря с математиката Решавам си задачите от учебника и всичко е точно, но намерих 2 задачи, на които мисля, че отговорите дадени в учебника са грешни и смятам да се обадя в издателството, но за да не се изложа ми се иска първо някой по напреднал да провери дали съм прав.
Ето ги и двете детерминанти. Сглобил съм ги в 1 файл, но са 2 задачи.
За да не си помисли някой, че ми трябва помощ за курсова или кой, знае какво ще кажа, че на първата получавам -90 а на втората -1750, ако се не лъжа. Благодаря ви предварително за съдействието. Не са ми нужни пълни отговори, а само крайните решения, за да си проветря тезата.
EDIT: След повторно смятане излиза -1750 за втората !
Поздрави и лека вечер ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
nikko1 Напреднал

гласове: 36
|
Пуснато на: Sun Sep 27, 2009 9:26 pm Заглавие: Re: 2 Детерминанти и подозрение за грешен отговор. |
|
|
| duronman написа: | Не са ми нужни пълни отговори, а само крайните решения, за да си проветря тезата.
|
Извинявай, ама си далече не само от математиката. Според мен се казва краен отговор и пълно решение, а не обратното
Иначе да, на първата детерминанта се получава -90, а на втората -1750. |
|
|
 |
duronman Начинаещ

|
Пуснато на: Sun Sep 27, 2009 9:46 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря Че съм далеч от математиката е вярно и не твърдя друго... Все пак съм графичен дизайнер записал да учи междо другото икономика Не се натягам да съм добър, но просто ми е интересна до някъде Ако ми остане време може и да се задълбоча  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Може да прикачвате файлове Може да сваляте файлове от този форум
|
|