Регистрирайте се
Какво в всъщност е интеграл и диференциал?
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Kireto Начинаещ

|
Пуснато на: Fri Mar 02, 2007 10:59 pm Заглавие: Какво в всъщност е интеграл и диференциал? |
|
|
Здравейте, аз съм 11 клас и уча в 91 НЕГ, т.е. не съм случил с училище, в което математиката е на почит. Тъй като обаче се интересувам от физика, много често срещам тези две понятия и техните означения - (един ченгел) и d. Търсих в интернет, но там не ми дават много ясни обяснения като за начинаещи. Та затова искам да ви помоля да ми дадете някакъв сайт - по възможност н английски, немски, руски или български, от който да почерпя информация, която ще разбера.
Иначе по mathe не съм зле - мога да работя с квадратни, модулни уравнения, числови редици, тригонометричини функции, лимеси, вероятнисти, статискики и тем подобни. Ако смятате, че трябва да науча още нещо мн важно от елементарната математика, без което няма да мога да разбера тази част от висшата, моля споделете! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
Пуснато на: Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
r2d2 VIP

Регистриран на: 28 Feb 2007 Мнения: 1936 Местожителство: in the galaxy (Far Far Away)
   гласове: 179
|
Пуснато на: Sat Mar 03, 2007 8:31 pm Заглавие: |
|
|
| Oпитай с това: archives.math.utk.edu/visual.calculus |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You cannot attach files in this forum Може да сваляте файлове от този форум
|
|